Accountmanager Gelderland

Accountmanager Gelderland
Orlaco
Senior Accountmanager
Dienstverband: 
Fulltime
Opleidingsniveau: 
HBO
Provincie: 
Gelderland
Plaats: 
Landelijk Nederland
Branche: 
Techniek
Functie omschrijving: 

Als Senior Accountmanager ben je een klantgerichte, ervaren en professionele gesprekspartner, die in staat is om zijn of haar klanten te ondersteunen. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het beheren van een klantendoelgroep, OEM, Importeurs, Distributeurs en Partners. Je bent in staat om een actieve gestructureerde marktbewerking te initiëren.

Als pionier en commercieel specialist lever je een bijdrage aan de realisatie van je verkoopdoelstelling (onderbouwd door jouw salesplan) door acquisitie van nieuwe klanten en het onderhoud van relaties met bestaande klanten door heel Europa. Ontplooiing van acquisitiewerkzaamheden bij deze doelgroepen maakt deel uit van je rol, waarbij je in het vervolg traject ondersteund wordt door onze ISS (International Sales Support.

Je opereert international en rapporteert aan de Chief Business Development Officer.

Functie eisen: 

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en hebt tenminste enkele jaren relevante ervaring in een (internationale) commerciële functie gericht op business to business. Engels in woord en geschrift is een vereiste. Duits en Frans in woord en geschrift is een pré.

Je bent bovendien in staat strategisch en commercieel te denken en handelen, en bent te omschrijven als initiatiefrijk, praktisch, commercieel en gedreven. Je beschikt over een hands-on mentaliteit en bent in staat zelfstandig te opereren binnen een uitdagende omgeving. Klantgerichtheid is je tweede natuur en daarbij dien je ook goed te kunnen samenwerken met ISS en de afdeling Product management om zodoende het maximale resultaat voor de klant te verwezenlijken. Ook ben je te typeren als omgevingsbewust, resultaatgericht en besluitvaardig en beschik je over goede onderhandelingsvaardigheden. Door jouw overtuigende manier van werken kun je een substantiële bijdrage leveren aan de verdere groei van Orlaco en bied je je gesprekspartner een strategische oplossing voor zichtoplossingen.

Arbeidsvoorwaarden: 

Salarisindicatie: euro
 

Orlaco biedt jou als de juiste kandidaat een enerverende job aan, waarbij je als teamplayer je snel thuis zult voelen in deze internationale organisatie. Het marktleiderschap verder uitbouwen is het credo, ondersteund door uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure: 

Neem contact op met:
Rogier Lanting
E. nl.sm.utr@michaelpage.nl
T. 030 - 799 9040
W. http://www.michaelpage.nl

Bedrijfsprofiel: 

Orlaco, is een wereldwijde ontwikkelaar, producent en leverancier van hoogwaardige camera systemen en heeft een leidende positie in de markt. Orlaco is begonnen als onderneming in Barneveld (Headquarters) en heeft vestigingen in Azië, de Verenigde Staten, Canada, Duitsland, Frankrijk en Denemarken.

 

 

Referentie: 
MLAR166692-SMV-NL-260815
Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht