Account Manager Eindhoven

Account Manager Eindhoven
SCA Hygiene Products
Account Manager TORK Zuid-Oost Nederland
Dienstverband: 
Fulltime
Opleidingsniveau: 
HBO
Provincie: 
Noord-Brabant
Plaats: 
Regio Eindhoven
Branche: 
FMCG
Functie omschrijving: 

Account Manager TORK Zuid-Oost Nederland

Als je op zoek bent naar een breed commercieel speelveld, woont in Zuidoost Nederland, je weg kent in de facilitaire branche en producten wil vertegenwoordigen die toonaangevend zijn, dan heeft SCA een interessante vacature voor jou. Wij zoeken namelijk een Account Manager voor TORK. Werk je graag vanuit huis en vind je het bovendien leuk om contacten te onderhouden met mensen op verschillende niveaus en diverse organisaties? Solliciteer dan voor 18 juli op deze vacature bij SCA!

De functie:
Je wordt onderdeel van het Nederlandse sales team, bestaande uit tien (Key) Account Managers. Jouw specifieke focus komt te liggen op het bewerken van onze business-to-business doelgroepen Kantoren en Industrie.

In deze rol als Account Manager concentreer jij je op drie hoofdzaken:

  • Het adequaat volgen van de financiële ontwikkeling van je distributeurs/partners.
  • Het verder ontwikkelen van de relatie met onze distributeurs.
  • Het genereren van ‘new business’ (gericht op grotere eindverbruikers).

Dit betekent onder meer dat je jouw financiële kennis moet gaan inzetten om zaken als omzet- en volumeontwikkeling scherp te monitoren. Ook van jouw relationele vaardigheden wordt het nodige gevraagd: het onderhouden van de loyaliteit van onze distributeurs is jouw verantwoordelijkheid. Dit houdt in dat je op basis van scherpe account- en businessplannen relaties gaat verstevigen en kansen in de tissuemarkt omzet in concrete resultaten. Je werkt intensief samen met je distributeurs.

Zo verzorg je onder andere trainingen voor hun binnen- en buitendiensten en implementeer je op een creatieve manier de lanceringen en introducties van nieuwe producten. Daarnaast vind jij nog ruim voldoende de tijd om nieuwe eindverbruikers te overtuigen van Tork en breng je deze ‘new business’ onder bij een van de distributeurs. Deze rol vraagt dus ook veel van jouw organisatietalent; een goede planning is een must voor succes!

Je werkt in deze functie vanuit huis. Gemiddeld ben je één tot twee keer per maand op het kantoor in Zeist. Je rapporteert direct aan de Sales Manager Nederland.

Functie eisen: 

Je bent een slimme ‘doener’ die mensen oprecht voor zich weet te winnen en houdt van operationele actie. Je bent graag onderweg en druk in de weer. Je schakelt moeiteloos met klanten, collega’s en prospects. Door jouw enthousiasme en drive om resultaat te boeken, beweeg jij makkelijk mee met de markt en doe je graag dat stapje extra.

Verder heb je:

  • Een afgeronde HBO opleiding.
  • 3 tot maximaal 6 jaar saleservaring in een B2B omgeving.
  • Een aantal jaren ervaring in of met de facilitaire branche.
  • Ervaring met CRM systemen en uiteraard MS Office.
  • En beheers je - naast het Nederlands - ook de Engelse taal goed.
Arbeidsvoorwaarden: 

Je kunt vanzelfsprekend rekenen op een leaseauto en een thuiskantoor, compleet met smartphone, laptop, printer en internetverbinding. Verder krijg je van SCA veel vertrouwen en vrijheid en kun je jezelf binnen onze organisatie in rap tempo ontwikkelen. Als jij jouw ondernemerschap toont, is er van alles mogelijk. SCA is een bedrijf met ambities van formaat, maar ook een bedrijf waar ambities nooit ten koste mogen gaan van mensen. Werken bij een grote internationale speler als SCA betekent natuurlijk ook dat je verzekerd bent van een prima arbeidsvoorwaardenpakket.

Sollicitatieprocedure: 

Weet jij de toegevoegde waarde van onze producten overtuigend neer te zetten bij onze (potentiële) eindgebruikers en ben je daarnaast de vertrouwde business partner voor onze distributeurs? Solliciteer dan via de onderstaande link. De sluitingsdatum voor deze vacature is vrijdag 18 juli.

Klik hier voor het sollicitatieformulier!

Of neem voor meer informatie eerst contact op met Angelique van Hal, Recruiter op kantoor Zeist: angelique.van.hal.ext@sca.com. Dit e-mailadres is alleen bedoeld ter opvragen van meer informatie en niet voor solliciteren.

Bij het doorklikken om te solliciteren dient men de vacature op te zoeken in de vacaturebank van SCA Hygiëne. Deze is gelijk zichtbaar als ‘Nederland’ wordt geselecteerd in het overzicht.

Wil je eerst meer weten over SCA als werkgever of de stappen van de sollicitatieprocedure verkennen? Ga dan naar onze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden:Accountmanagement, Customer Relations, Vertegenwoordiger, Relatiebeheer, Financieel, Commercieel.

Bedrijfsprofiel: 

Over SCA en TORK
SCA is wereldwijd actief - in circa 100 landen - als specialist in (persoonlijke) hygiëne en bosproductie en ontwikkelt en produceert personal care-, tissue- en bosproducten. SCA heeft producten die wereldwijd onder verschillende namen worden verkocht. In Nederland zijn er 7 merken: Demak'up, Edet, Libresse, Plenty, Tempo, TENA en Tork. De SCA Group heeft wereldwijd zo'n 36.000 medewerkers en in Nederland werken circa 1.400 mensen voor SCA (in 4 fabrieken, op het marketing- en saleskantoor in Zeist en bij de logistieke organisatie in Rotterdam Pernis).

Het merk Tork biedt professionele hygiëneproducten en -diensten aan klanten van restaurants en gezondheidszorginstellingen tot kantoren, scholen en industrieën. Tot de producten behoren dispensers, papieren handdoekjes, toiletpapier, zeep en servetten alsmede industriële poetsrollen en keukenpapier. Dankzij expertise in hygiëne, functioneel design en duurzaamheid is Tork marktleider geworden. Tork is een van de grootste merken van SCA en heeft een jaaromzet van meer dan 1 miljard Euro. Ontdek alles over Tork op www.tork.nl.

Logo url: 
http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20140305083053/logopedia/images/f/f6/SCA_logo.jpg
Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht