Sales Manager Eindhoven

Sales Manager Eindhoven
Frencken
Sales Manager
Dienstverband: 
Fulltime
Opleidingsniveau: 
HBO
Provincie: 
Limburg
Plaats: 
Regio Eindhoven
Branche: 
Techniek
Functie omschrijving: 

Doel van de functie is het uitbouwen van de organisatie en daarmee je groei van de business gaat realiseren. Je wordt verantwoordelijk voor het aansturen van het verkoopsteam (6fte), branding van het merk Frencken en beheer van de key accounts. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je de organisatie verder weer serieus op de kaart gaat zetten ten aanzien van de concurrent. Je kunt hierbij denken aan een professionaliseringslag, implementatie van KPI's, proces- en structureringslagen maken ten aanzien van de Sales organisatie.

Functie eisen: 

Als jij je herkend in bovenstaande en daarmee past in cultuur van de Soudal organisatie, reageer dan!

Onze opdrachtgever verwacht van kandidaten dat zij een stuk enthousiasme meebrengen, eigen verantwoordelijkheid en een no-nonsens (nuchter) mentaliteit hebben. Daarnaast heb je een mature (presence) uitstraling en weet je van 'aanpakken'. Je bent organisatiesensitief ('weten wie wat zegt en waarom') en wilt graag pionieren!

Verder is het van belang dat je;

  • Kennis hebt van de branche: handel, eindgebruikers, toepassingen, producten
  • Technische affiniteit hebt
  • All-rounder bent; financiële kennis, herkennen business mogelijkheden, strategisch, people manager (coachen en motiveren)
  • Commerciële drive hebt en een deal closer bent met goede onderhandelingsvaardigheden die het overzicht kan houden en initiatief neemt.
  • Je hebt daarnaast HBO/ WO werk- en denkniveau.
Arbeidsvoorwaarden: 

Salarisindicatie: euro
 

Sollicitatieprocedure: 

Neem contact op met:
Suzanne van Hal
E. nl.sm.rdm@michaelpage.nl
T. 010 - 21 76 565
W. http://www.michaelpage.nl

Bedrijfsprofiel: 

Frencken, onderdeel van de Belgische Soudal groep, is al sinds 1901 een gevestigde waarde op het gebied van lijmen, vullen, sealen en afwerken van hout en andere materialen. De belangrijkste speerpunten zijn lijmen en afdichtingsmiddelen voor de professionele bouw, parketindustrie, interieurbouw en timmerfabrieken.

Referentie: 
MVAS166936-SMV-NL-010710
Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht