E-commerce Manager

E-commerce Manager

Onze opdrachtgever is op zoek naar een commerciële tijger die een Just-do-it mentaliteit heeft, zelfstandig kan werken, beslissingen kan maken en zaken voor elkaar krijgt. Een enthousiaste en gedreven E-commerce manager die continu bezig is om de engagement van de bezoekers te verhogen. Weet jij bezoekers op het juiste moment, het juiste aanbod te bieden? Zie jij overal kansen en g…

Onze opdrachtgever is op zoek naar een commerciële tijger die een Just-do-it mentaliteit heeft, zelfstandig kan werken, beslissingen kan maken en zaken voor elkaar krijgt. Een enthousiaste en gedreven E-commerce manager die continu bezig is om de engagement van de bezoekers te verhogen. Weet jij bezoekers op het juiste moment, het juiste aanbod te bieden? Zie jij overal kansen en gebruik je al je kennis om je omzet continu te verbeteren? Dan ben jij degene die wij zoeken.
Een online sales professional die de E-commerce voor dit platform in NL, BE, en UK uit de grond stampt. In samenwerking met een gedreven team commerciële en IT specialisten is jouw doel de resultaten (op basis van KPI’s) continu te verbeteren.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht