Sales Engineer Rotterdam

Sales Engineer Rotterdam
Rexen Recruitment Center
Sales Engineer Buitendienst
Dienstverband: 
Fulltime
Opleidingsniveau: 
HBO
Provincie: 
Zuid-Holland
Plaats: 
Regio Rotterdam
Branche: 
Electronica
Functie omschrijving: 

Omdat de klant centraal staat binnen de organisatie is elk van onze sales engineers verantwoordelijk voor het benaderen van relaties in een bepaalde branche. Als Sales Engineer Buitendienst ben jij verantwoordelijk voor de omzetdoelstellingen van het focussegment Transportation (Treinen, trams, bussen, metro's en de scheepvaartindustrie) en voor de ontwikkeling van de Heavy Duty & Special Vehicles (landbouw machines en ambulances, politie- en ziekenwagens). Je pleegt acquisitie en bezoekt technische specialisten, inkoopmanagers en ingenieursbureaus. Je staat veelvuldig in contact met onze buitenlandse collega's en incidenteel kan het voorkomen dat je op ons hoofdkantoor in Zwitserland op bezoek gaat. Met je gesprekstechnieken ben je in staat om de latente behoefte te ontdekken, concreet te maken en je gesprekpartner te enthousiasmeren voor de HMI totaalconcepten of de standaard componenten van EAO. Samen met de Customer Service afdeling en Project Manager ben je in staat van projectopportunities een succes te maken en de marktpositie van EAO verder uit te bouwen.

Functie eisen: 

sales engineer, elektrotechniek, technische verkoop, verkoop buitendienst

Arbeidsvoorwaarden: 

Salarisindicatie:
 

In jouw technisch commerciële functie word je intern ondersteund door o.a. een goed ingewerkte binnendienst. Daarnaast zal je de nodige ondersteuning krijgen door de wereldwijde faam van HMI producten van EAO en een doordacht corporate marketingbeleid. Wij bieden je een vast salaris overeenkomstig de functie, een auto van de zaak en een interessant bonussysteem. Verder staan zowel een ultramodern CRM systeem, als diverse moderne communicatiemiddelen jou ter beschikking om efficiënt te kunnen werken.

Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met de heer D.B.J. Polman, tel.: 06-22461882. 

Sollicitatieprocedure: 
Bedrijfsprofiel: 

EAO Benelux is een dochteronderneming van de Zwitserse onderneming EAO, producent van schakelmateriaal voor de professionele industrie. HMI systemen, de klantspecifieke plug&play oplossingen, is een belangrijke en groeiende productgroep waarmee EAO zich profileert als de Expert Partner for Human Machine Interfaces. 

De belangrijkste afzetgebieden zijn: de transportsector (treinen, trams en metro's, scheepvaartindustrie), machine-industrie, medische apparaten en de elektrotechnische industrie. Wereldwijd neemt EAO met haar engineeringscapaciteiten en kwaliteitsproducten een belangrijke plaats in.

EAO Benelux verzorgt het afzetgebied in de gehele Benelux. Ons kantoor is gevestigd in Dordrecht. Voor onze commerciële activiteiten in Nederland zoeken wij een: Sales Engineer Buitendienst.

Referentie: 
IGB 20635865
Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht