Sales Manager Zoetermeer

Sales Manager Zoetermeer
MailPlus
SALES MANAGER - PARTNERS
Dienstverband: 
Fulltime
Opleidingsniveau: 
HBO
Provincie: 
Zuid-Holland
Plaats: 
Regio Den Haag
Branche: 
Reclame / PR / Communicatie
Functie omschrijving: 

Sales Manager Zoetermeer

Jouw nieuwe uitdaging als Sales Manager:

MailPlus te Zoetermeer zoekt een energieke en gedreven Sales Manager die in teamverband verantwoordelijk is voor het contracteren van nieuwe MailPlus-partners die de e-mail marketing oplossing MailPlus maximaal gaan inzetten en verkopen.

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheid is het sluiten van overeenkomsten met online bureaus die MailPlus gaan inzetten voor hun klanten. Taken die hierbij horen zijn:

 • Proactief zoeken en vinden van web-, marketing- of reclamebureaus die e-mailmarketing in hun portfolio (willen) hebben;
 • Opvolgen van leads die door de marketing afdeling worden gegenereerd;
 • Het voeren van verkoopgesprekken waarbij je de behoefte van de partner inventariseert en advies geeft;
 • Het maken van offertes en commerciële afspraken met de partner;
 • Overeenkomsten afsluiten met nieuwe partners;
 • Input leveren voor marketingacties;
 • Beheren van de prospect data in het CRM.

Je werkt veel samen met de afdelingen Marketing, Productmanagement en Administratie die je van de nodige input/feedback voorzien en jij hen. Je hebt intensief contact met partners  via de telefoon, e-mail, op locatie bij de klant of elders. De verhouding binnen/buiten is 50/50.

Functie eisen: 

Onze ideale collega is iemand die met overtuiging en enthousiasme over MailPlus kan vertellen. Je bent accuraat, wil graag samenwerken en bent enthousiast over online marketing. Je hebt een drive om je te bekwamen in het vak en je weet van aanpakken.  Je weet als geen ander het gesprek aan te knopen en je doet niets liever dan het sluiten van deals. Je bent in staat om een verkoopgesprek te voeren met een menselijke en persoonlijke ‘touch’.

Verder herken je jezelf in het volgende:

 • ‘Praktische perfectionist’: je maakt dingen af en gaat voor hoge kwaliteit;
 • Structureel, planner, doener;
 • Communicatief vaardig;
 • Klantvriendelijk;
 • Geduldig en goed kunnen uitleggen (jargon kunnen vertalen naar toegankelijke begrippen);
 • Representatief en professioneel.

Wij vragen

 • Minimaal 5 jaar ervaring met het verkopen van internetoplossingen en webdiensten;
 • Afgeronde HBO Opleiding in commerciële, bedrijfskundige of soortgelijke richting;
 • Aantoonbare ervaring met new business;
 • Uitstekende verbale en schriftelijke communicatie;
 • Affiniteit met ontwikkelingen op het internet en op het vlak van online marketing;
 • Ervaring met MailPlus is een pré.
Arbeidsvoorwaarden: 

Een functie voor 40 uur per week met passende beloning in de vorm van vast salaris en deling in de winst. Maar vooral een leuke en boeiende werkomgeving waarin geen dag gelijk is. Je wordt uitgedaagd om het beste in jezelf naar boven te halen in een vakgebied dat nog volop in ontwikkeling is. Je hebt de mogelijkheid om veel ervaring op te doen op het gebied van online marketing en de kans om mee te groeien met het bedrijf. Je kunt per direct aan de slag. MailPlus is centraal gevestigd in Zoetermeer en zeer goed te bereiken met auto en openbaar vervoer.

Sollicitatieprocedure: 

Past deze vacature bij jouw profiel, zie jij jezelf bij onze ambitieuze, innovatieve e-mailclub werken en wil jij onze merken laten groeien? Stuur dan een onderscheidende motivatie met je CV naar vacature@mailplus.nl onder vermelding van de vacaturetitel. De vacature staat nog open.

Heb je specifieke vragen? Stuur ze naar vacature@mailplus.nl of neem contact op met Marlinde Oosterhoff van de afdeling Personeelszaken via 079-363 73 92.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Tags; new business, sales, accountmanager, sales manager, partner manager, channel manager,verkopen, verkoper, marketing, e-mail, online marketing, e-mail marketing, internet, MailPlus, HBO, hunter, commercieel, Zuid-Holland, Zoetermeer, Den Haag.

Bedrijfsprofiel: 

Blinker en MailPlus zijn zusterorganisaties die al 10 jaar actief zijn in de wereld van de e-mail marketing. Meer dan 60 jonge, ambitieuze en gedreven mensen zijn dagelijks bezig (Nederlandse) bedrijven en organisaties succesvol te maken met e-mailmarketing.

Inmiddels werken zo’n 2.500 klanten met MailPlus software, waarvan de helft wordt bediend door Blinker. Blinker is al vier jaar op rij het nummer 1 e-mail marketingbureau volgens de lezers van marketingmagazine Emerce en daar zijn we trots op. Voorbeelden van klanten die door Blinker worden bediend zijn o.a. Ziggo, Intratuin, BCC, Gemeente Zoetermeer, Makelaarsland en nog vele anderen.

MailPlus is een e-mail marketing service provider en levert de e-mail marketing software met dezelfde naam: MailPlus. De software wordt in eigen beheer onder het mom van ‘one size fits non’ ontwikkeld. Zo heeft MailPlus specifieke oplossingen voor marketeers, webwinkeliers en franchiseformules die door Blinker en 130 andere partners in de markt worden gezet.

De cultuur van beide bedrijven is open en informeel en we werken met veel enthousiasme voor onze klanten, partners en gebruikers. Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Meer over MailPlus en haar dienstverlening is te vinden op;
www.werkenbijmailplus.nl
www.linkedin.com/company/mailplus
www.youtube.com/user/mailplustv
twitter.com/mailplusnl
www.pinterest.com/mailplus/
www.facebook.com/MailPlusNL

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht