New Business Accountmanager Tilburg

New Business Accountmanager Tilburg
Pondres
New Business Accountmanager Digitaal in Tilburg
Dienstverband: 
Fulltime
Opleidingsniveau: 
HBO
Provincie: 
Noord-Brabant
Plaats: 
Regio Tilburg
Branche: 
ICT
Online media
Reclame / PR / Communicatie
Zakelijke dienstverlening
Functie omschrijving: 

New Business Accountmanager Tilburg

Jouw nieuwe uitdaging als New Business Accountmanager:

Als New Business Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het leggen van contacten binnen het grootbedrijf en groter MKB en het omzetten van deze contacten in succesvolle sales trajecten. Primair gaat het om omgevingen die een grote behoefte hebben aan klantcommunicatie en het verder digitaliseren van hun dienstverlening of productportfolio. Veelal betreft het omgevingen met veel klantcontacten en complexere klantdialogen. Hierbij denk je niet primair in producten, maar vertaal je klantbehoeftes en problemen naar oplossingen (solution selling).

De producten en diensten waar je aan moet denken zitten in het gecombineerde domein van digitalisering van communicatie stromen, big-data, dialoogmarketing, en secure e-mail.

Het commerciële team van Pondres bestaat uit 2 new business accountmanagers, 3 cliënt servicemanagers en een accountteam van 18 fte. Als New Business Accountmanager rapporteer je rechtstreeks aan de manager Sales & Marketing.

Functie eisen: 

Om deze vacature succesvol in te vullen beschik je over een afgeronde commerciële HBO opleiding, aangevuld met tenminste 5 jaar aantoonbare relevante verkoopervaring met een focus op acquisitie en het generen van new business. Je beweegt je makkelijk binnen de gestelde doelgroep en kan als geen ander klantvragen omzetten naar commercieel kansrijke offertes (solution selling). Je hebt ervaring met tenminste twee van de voor ons belangrijke domeinen: digitalisering van communicatie stromen, big-data dialoogmarketing, en secure e-mail. Uiteraard heb je sterke affiniteit met ICT en IT-oplossingen.

Als persoon ben je

  • Communicatief vaardig;
  • Commercieel en Resultaatgericht;
  • Overtuigend en beschik je over senior gesprekstechnieken;
  • Initiatiefrijk.

Standplaats en uren
De standplaats is Tilburg en het betreft een rol voor 39 uur (fulltime).

Arbeidsvoorwaarden: 

Een all-in bruto jaarsalaris tussen €45.000,- en €60.000,- afhankelijk van kennis en ervaring.
Pondres stimuleert haar medewerkers zichzelf te ontwikkelen en besteedt veel aandacht aan opleiding. Nieuwe medewerkers doorlopen bovendien een introductieprogramma om zich snel thuis te voelen in ons bedrijf. Pondres biedt interessante uitdagingen binnen een enthousiast team van medewerkers en een dynamische markt.

Sollicitatieprocedure: 

Interesse? Primatch ondersteunt Pondres bij de werving en selectie van deze uitdagende functie.
Reageren kan door een CV met motivatie te sturen naar Susan van Beers (recruiter) via susan.vanbeers@primatch.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Susan van Beers op telefoonnummer: 088-5 325 125 of 06-206 71271 of kijk op http://www.pondres.nl

Voor een uitgebreide presentatie van Pondres: http://www.youtube.com/watch?v=xE8Y5zApwHA

Trefwoorden: New Business Accountmanager, sales Manager, HBO, WO, fulltime, marketing, communicatie, dialoogmarketing, print, mail, fulfilment, vacature, Tilburg, Noord-Brabant, Eindhoven, Breda, Den Bosch, http://www.primatch.nl

Bedrijfsprofiel: 

Pondres te Tilburg is dienstverlener in het ontwerpen en realiseren van (digitale) marketingcommunicatie concepten. Met als expertise de strategische en cross-mediale uitvoering van dialoogmarketing, print, mail en fulfilment. Marketingcampagnes nemen toe in complexiteit en de ontwikkelingen op het gebied van mobiele- en internetcommunicatie én datamanagement vragen meer creativiteit in uitvoering. De toegevoegde waarde van Pondres is gelegen in het van strategie tot en met distributie managen en uitvoeren van complexe projecten, met de nadruk op kwaliteit en organisatie van het proces.

Pondres opereert zowel nationaal als internationaal. Opdrachtgevers bevinden zich in alle branches, zoals finance, retail, food en automotive. Door service, klantgerichtheid en kwaliteitsborging behoort Pondres tot de top in haar segment. Pondres heeft 160 medewerkers in dienst, 50 oproepkrachten en 35 thuiswerkers.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht