Business Development Manager Arnhem

Business Development Manager Arnhem
Atag Verwarming Nederland B.V.
Business Development Manager (BDM) bij Atag Verwarming Nederland B.V.
Dienstverband: 
Fulltime
Opleidingsniveau: 
HBO
Provincie: 
Gelderland
Plaats: 
Regio Arnhem
Branche: 
Techniek
Functie omschrijving: 

Business Development Manage Arnhem

 

Jouw nieuwe uitdaging als Business Development Manage:

Vind jij het belangrijk om te werken met de beste produkten bij dè warmtespecialist van Nederland en wil je daarnaast meewerken aan de verdere ontwikkeling van de zakelijke markt voor ATAG?
Dan vragen we je te reageren op de functie van:


Business Development Manager (BDM)

 

De functie:
ATAG CV-ketels zijn al 5 jaar verkozen tot de beste CV-ketels van Nederland! Met deze boodschap willen we ook de Zakelijke markt nog meer op de kaart te zetten. ATAG heeft hiervoor een afdeling BDM in het leven geroepen die zich specifiek gaat bezig houden met de ontwikkeling van deze Zakelijke markt. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een Business Development Manager.
Als BDM ben je verantwoordelijk voor de regio Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht. Je ontwikkelt deze regio door je netwerk verder uit te bouwen en er voor te zorgen dat ATAG producten in bestek worden opgenomen. Hiervoor werk je in jouw regio samen met een Sales Engineer die op technisch uitvoerend niveau ondersteuning biedt bij de realisatie van projecten.
 

 • Je bent verantwoordelijk voor een groep bestaande relaties in de zakelijke markt zoals woningcorporaties, adviseurs, architecten, projectontwikkelaars etc.
 • Je ontwikkelt de commerciële activiteiten in jouw regio mede door middel van acquisitie van nieuwe strategische contacten.
 • Je begeleidt en bent verantwoordelijk voor de realisatie van projecten bij de opdrachtgever op zowel commercieel als technisch vlak.
 • Als BDM werk je nauw samen met de Account Manager in zijn/haar regio en geeft hierbij invulling aan projectaanvragen en realisatie.
 • Je onderhoudt contact met business partners om nieuwe opdrachten te genereren en om partnerships op te zetten om zo op een succesvolle manier nieuwe markten te kunnen betreden.
 • Je geeft binnen de realisatie van de projecten sturing aan de Sales Engineer in zijn regio.
 • Je signaleert trends, technologische ontwikkelingen en behoeftes in de markt en vertaalt deze in productmarktcombinaties en definieert hiervoor prijsmodellen.
 • Je levert een belangrijke bijdrage aan de markt- en concurrentieanalyses.
Functie eisen: 

Het profiel:

 • Je hebt minimaal een technische opleiding op HBO niveau, bij voorkeur HIT.
 • Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.
 • Ervaring met de branche verdient de voorkeur.
 • Je bent woonachtig in de regio (Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht).
 • Je hebt relevante ervaring op commercieel vlak.
 • Je bent in staat een markt op te bouwen en uit te bouwen.
Arbeidsvoorwaarden: 

Arbeidsvoorwaarden:
We vragen veel, maar hebben ook veel te bieden! Naast een goede beloning krijg je de kans mee te groeien in een professioneel bedrijf dat financieel zeer gezond is en volop kansen biedt jezelf te ontwikkelen. Een nuchter hollands bedrijf waar echt ondernemen nog op prijs wordt gesteld.

Sollicitatieprocedure: 

Geïnteresseerd?
Laat je cv onder vermelding van de vacature achter op onze sollicitatiepagina. Een motivatiebrief is niet nodig, we zijn benieuwd naar jouw verhaal! Als je cv daar aanleiding toe geeft, bespreken we je motivatie liever face-to-face en nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer informatie:
Meer informatie kun je inwinnen bij Eugène Wissing, Senior BDM, telefoonnummer: 06 20708860. Of kijk voor meer informatie over ons op: http://www.atagverwarming.nl/home.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

refwoorden: BDM, Business Development, Manager, HIT, HBO
0

Bedrijfsprofiel: 

ATAG Verwarming Nederland B.V., onderdeel van ATAG Heating Corporation B.V. ontwikkelt en produceert hoogwaardige CV-ketels en zonne-energiesystemen. Al 65 jaar biedt ATAG oplossingen voor verwarming en warm water voor woningen en bedrijven. In Nederland heeft ATAG de status van A-merk. Ook in Europa en Noord-Amerika is inmiddels een stevige marktpositie veroverd. Vanuit het Gelderse Lichtenvoorde zetten ruim 200 medewerkers zich in voor ontwikkeling, fabricage, verkoop en service van de produkten. Voor ieder denkbaar verwarmings- en/of warmwatersysteem biedt ATAG de juiste oplossing met het hoogste rendement en het laagste verbruik. ATAG is een snelgroeiend, financieel gezond en wereldwijd opererend bedrijf met volop kansen voor de toekomst!
 

Referentie: 
34546
Logo url: 
http://www.atagverwarming.com
Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht