Accountmanager Inside Sales

Accountmanager Inside Sales

Werken bij de televisie….Voor een nieuw RTL televisieprogramma zijn wij op zoek naar verkopers binnendienst. Wil je graag in een team van enthousiaste collega’s meewerken aan de start-up van een programma? Dit is je kans om bij te dragen aan een nieuw succes! Middels telefonisch contact benader je potentiële klanten in het MKB-segment. Je bent klantgericht en weet de behoefte van de …

Werken bij de televisie….Voor een nieuw RTL televisieprogramma zijn wij op zoek naar verkopers binnendienst. Wil je graag in een team van enthousiaste collega’s meewerken aan de start-up van een programma? Dit is je kans om bij te dragen aan een nieuw succes! Middels telefonisch contact benader je potentiële klanten in het MKB-segment. Je bent klantgericht en weet de behoefte van de klant te doorgronden.

Jouw taken zijn:

  • Je bent primair verantwoordelijk voor het verkopen van betaalde zendtijd voor een nieuw televisie programma.
  • Je onderhoudt proactief contact met klanten middels e-mail en telefoon.
  • Je draagt zorg voor een correcte, volledige follow-up in het CRM systeem over gespreksnotities, overeengekomen opdrachten e.d.
  • Je bent verantwoordelijk voor alle aspecten behorende bij de totstandkoming van de overeenkomst en het betrekken van de juiste interne belanghebbenden.
  • Je bouwt aan en onderhoudt relaties met klanten, adverteerders, mediabureaus en producenten.
  • Je onderhoudt intensief contact met de Projectleider ten behoeve van de realisatie van het TV- programma.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht