Senior Accountmanager Den Haag

Senior Accountmanager Den Haag
Group020
Senior Sales Executive New Business
Dienstverband: 
Fulltime
Opleidingsniveau: 
HBO
Provincie: 
Zuid-Holland
Plaats: 
Regio Den Haag
Branche: 
Telecom
Functie omschrijving: 

Senior accountmanager Den Haag

Als Senior Sales Executive opereer je op zelfstandige wijze binnen het gedreven sales team van onze opdrachtgever. Tesamen met je collega's weet je, mede door jouw opgebouwede netwerk, op slagvaardige wijze aan tafel te komen bij groot zakelijke prospects die je op een natuurlijke manier weet te triggeren tot zakendoen. Je bent in staat je ver in te leven in de dagelijkse interne processen van organisaties en trekt hierbij de juiste analyses. Met een professionele vertaling naar een passende oplossing is het binnenhalen van complexe deals uiteindelijk een logisch gevolg van jouw activiteiten. 

In de rol van senior accountmanager den haag zul je succesvol zijn als je je het begrip multilevel selling volledig eigen hebt gemaakt; je begrijpt de intern heersene politiek binnen organisaties, je hebt alle stakeholders gedurende een salestraject haarscherp in beeld en weet de juiste mensen hierbij te beïnvloeden waar nodig. 

Gezien de complexiteit van de oplossingen van onze opdrachtgever ben je in staat om de juiste behoeften bij klanten boven water te krijgen. Hierin ga je verder dan het simpelweg beantwoorden van de vraag. Je zoekt hierbij verder en weet ook achterliggende factoren en behoeften te achterhalen. 

Binnen de organisatie werk je samen met deskundige business consultants en je mede sales collega's.

 

 

Functie eisen: 

HBO Werk- en denkniveau

Minimaal 5 jaar recentelijke ervaring binnen de verkoop van complexe Telecom-oplossingen

Verkoopervaring binnen het segment "Groot Zakelijk: 

Zelfstandig, no- nonsense en aanpakkersmentaliteit

Communictief zeer vaardig, zowel mondeling als een uitstekende schrijfvaardigheid

Beschikken over Huntingskills, consultative seller

Gewend te werken binnen een compacte organisatie, waarbij je veel zaken zelf oppakt en initieert

 

Arbeidsvoorwaarden: 

Onze opdrachtgever biedt een interessant vast salaris en een zeer aantrekkelijke variabele beloning, in combinatie met een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket. 

Sollicitatieprocedure: 

Interesse? Mail je cv, voorzien van een motivatie, naar ingridvolwater@group020.com of bel 020-5206548. Uitsluitend sollicitanten die voldoen aan alle gestelde functie-eisen zullen van GROUP020 een reactie ontvangen. 

Bedrijfsprofiel: 

GROUP020 “the executives network” richt zich op advisering aan bedrijven op gebied van organisatiestructuren, personeelsbeleid, talent management en recruitment.

Referentie: 
IV - 169803
Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht