Senior Research Consultant

Senior Research Consultant
Als Senior Research Consultant ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van marktonderzoek. Je fungeert als sparringpartner voor onze opdrachtgevers en zorgt ervoor dat zij maximale inzichten kunnen halen uit onderzoeksresultaten.  Jij bent energiek en ondernemend en hebt interesse in de klanten waarvoor je werkt. Als Senior Research Consultant voer je meerdere projecten tegelijkertijd…

Als Senior Research Consultant ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van marktonderzoek. Je fungeert als sparringpartner voor onze opdrachtgevers en zorgt ervoor dat zij maximale inzichten kunnen halen uit onderzoeksresultaten. 

Jij bent energiek en ondernemend en hebt interesse in de klanten waarvoor je werkt. Als Senior Research Consultant voer je meerdere projecten tegelijkertijd uit en zorg je ervoor dat al deze projecten soepel verlopen. De klantvraag verandert continu en jij weet dit te vertalen naar een pakkend voorstel, de juiste onderzoeksaanpak én waardevolle inzichten. Jij presenteert de resultaten met impact aan onze klant. Daarnaast zorg je voor coaching on the job van de junioren en medioren binnen het team.

Zij zoeken voor diverse branches Research Consultants. Je komt terecht in een team van circa 6-10 Research professionals. Zij voeren diverse onderzoeken uit: van concepttest tot customer journey voor diverse grote organisaties. Ze zijn op zoek naar een energieke collega waar zij volop mee kunnen sparren.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht