Research Manager

Research Manager
Heb jij ervaring op het gebied van onderzoek naar merkbeleving, (online) communicatie, klanttevredenheid en/of loyaliteit en vind je het leuk om je hierin verder te ontwikkelen? Voor het team dat zich bezighoudt met onderzoek en consultancy op het gebied van merk- en klantbeleving, zijn zij op zoek naar een Research Manager. Als Research Manager neem je onze klanten mee in het belevingstraject…

Heb jij ervaring op het gebied van onderzoek naar merkbeleving, (online) communicatie, klanttevredenheid en/of loyaliteit en vind je het leuk om je hierin verder te ontwikkelen?

Voor het team dat zich bezighoudt met onderzoek en consultancy op het gebied van merk- en klantbeleving, zijn zij op zoek naar een Research Manager. Als Research Manager neem je onze klanten mee in het belevingstraject dat consumenten hebben rondom de merken die zij kennen en kopen. In de huidige competitieve omgeving, onderhevig aan snelle veranderingen is het voor merken een uitdaging om te groeien, winst te genereren en waardevolle relaties op te bouwen met consumenten. Binnen het team, bestaande uit hoog gekwalificeerde en ervaren onderzoekers en consultants, helpen zij klanten om die uitdaging aan te gaan. 

Zij zijn op zoek naar een professional met bureau-ervaring, idealiter op de domeinen waar het team zich mee bezighoudt. Deze functie geeft je de kans om je kennis en je ontwikkeling naar een hoger niveau te brengen. Je kunt je verbreden of juist specialiseren. Zij hebben mensen en tools  van topkwaliteit, erkend en gewaardeerd door de markt. 

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht