Accountmanager Horeca Coca Cola Noord Limburg

Accountmanager Horeca Coca Cola  Noord Limburg
Voor Coca Cola Enterprises zijn wij op zoek naar een Accountmanager voor de regio Noord Limburg. In deze functie word je verantwoordelijk voor de verkoop van de merken Coca Cola, Fanta, Sprite, MinuteMaid, Monster en Capri-Sun in het horeca kanaal. Je bezoekt klanten en prospects met het doel zo veel mogelijk afzet te genereren bij deze accounts. Jouw klanten bevinden zich in de segmenten Cafés…

Voor Coca Cola Enterprises zijn wij op zoek naar een Accountmanager voor de regio Noord Limburg. In deze functie word je verantwoordelijk voor de verkoop van de merken Coca Cola, Fanta, Sprite, MinuteMaid, Monster en Capri-Sun in het horeca kanaal. Je bezoekt klanten en prospects met het doel zo veel mogelijk afzet te genereren bij deze accounts. Jouw klanten bevinden zich in de segmenten Cafés, restaurants en sportclubs. Tijdens jouw werkzaamheden word je continue begeleid en opgeleid voor de volgende stap. Gemiddeld vindt deze stap na 3 jaar plaats en zal in de richting van Manager Field Sales, Key Accountmanager of National Accountmanager zijn. Één keer in de paar weken zal er overleg of training zijn, maar voornamelijk ben je onderweg om klanten te bezoeken. Je houdt alles netjes bij in Salesforce. In deze functie kan je lekker snel schakelen en business genereren. Mede doordat een deel van de afspraken voor je gemaakt worden door de binnendienst.

Wat bieden we je aan?

- Salaris € 2.900,- tot € 3.500,- bruto per maand
- Auto
- Iphone
- Laptop
- Premievrij pensioen
- Opleidingen
- Start met een jaarcontract met uitzicht op een vast contract

Waar ga je werken?

Coca Cola European Partners is de distributie organisatie voor een aantal merken, waarvan Coca Cola Company de grootste is. Het doel is om de beste drankenverkoper met de beste klantenservice te zijn. De merken die in deze business unit gevoerd worden zijn Coca Cola, Fanta, Sprite, MinuteMaid, Monster en Capri-Sun. Het hoofdkantoor voor Nederland zit in Capelle a/d IJssel.

Voldoe je aan dit profiel?

- Min. 2 jaar ervaring in de FMCG aan de Horeca
- Afgeronde HBO opleiding
- Woonachtig in de regio Noord Limburg

Consultant name: Daniel Lems
Consultant e-mail: daniel@careersinsales.nl

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht