Accountmanager Binnendienst Educatie Regio Nijmegen

Accountmanager Binnendienst Educatie Regio Nijmegen
Excelleer jij in een commerciële binnendienst functie? En ben jij in staat, middels lauw/warme acquisitie, IT- en Projectmanagementopleidingen te verkopen aan gesprekspartners op elk niveau? Voor dit groeiende opleidingsbedrijf ben ik op zoek naar een Accountmanager Binnendienst Educatie die in staat is prospects inhoudelijk te adviseren en de deal te sluiten.Deze organisatie heeft meerdere ves…

Excelleer jij in een commerciële binnendienst functie? En ben jij in staat, middels lauw/warme acquisitie, IT- en Projectmanagementopleidingen te verkopen aan gesprekspartners op elk niveau? Voor dit groeiende opleidingsbedrijf ben ik op zoek naar een Accountmanager Binnendienst Educatie die in staat is prospects inhoudelijk te adviseren en de deal te sluiten.

Deze organisatie heeft meerdere vestigingen binnen heel Europa. Met een breed scala aan (internationale) IT- en Projectmanagementopleidingen en cursussen, heeft dit bedrijf een enorme groei doorgemaakt binnen Nederland.
Met een unieke versnelde opleidingsmethode bieden zij zowel zelfstandige IT- en Projectmanagementprofessionals als corporate organisaties als Philips, Rabobank en Achmea de beste oplossing voor hun opleidingsbehoefte.

Leads omzetten in klanten; dat is jouw hoofdtaak als Accountmanager Binnendienst Educatie. Op basis van salesfunnelmanagement weet je op gestructureerde wijze tot een deal te komen. Jouw gesprekspartners bekleden bij de betreffende organisaties rollen als IT-Consultant of Projectleider. Zodra een salestraject geslaagd is, verwerk je de resultaten in het CRM systeem en verzorg je het aftersales traject.

Je bent, en blijft, op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en op basis daarvan vernieuw je, samen met jouw collega’s, constant de prospectbenadering.

Als Accountmanager Binnendienst Educatie ben jij een echte doorzetter en zeer proactief. Je weet hoe je moet luisteren, doorvragen, adviseren en verkopen. Verder ben je een echte teamplayer en beschik je over:

  • hbo werk- en denkniveau;
  • ervaring in een soortgelijke functie;
  • bij voorkeur enige affiniteit met IT- en Projectmanagementopleidingen;
  • ervaring met telefonische advisering en verkoop;
  • een gezonde salesdrive;
  • een klant- en resultaatgerichte instelling;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Voor een prettige woon- werkafstand is het van belang dat je woonachtig bent in de regio Arnhem/Nijmegen.

Consultant name: Marco van den Hoorn
Consultant e-mail: marco@careersinsales.nl

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht