Business Unit Manager (m/v)

Business Unit Manager (m/v)
Ben jij iemand met een commerciële achtergrond, die makkelijk mensen inspireert, in beweging krijgt en plannen realiseert? Wij zoeken een (aankomend) Business Unit Manager in de watertechnologie, die het voortouw neemt om onze groeidoelstellingen te realiseren. Als (aankomend) Business Unit Manager ben je verlies- en winst verantwoordelijk voor jouw Business Unit, waarin advieswerkzaamhede…

Ben jij iemand met een commerciële achtergrond, die makkelijk mensen inspireert, in beweging krijgt en plannen realiseert? Wij zoeken een (aankomend) Business Unit Manager in de watertechnologie, die het voortouw neemt om onze groeidoelstellingen te realiseren.
Als (aankomend) Business Unit Manager ben je verlies- en winst verantwoordelijk voor jouw Business Unit, waarin advieswerkzaamheden en commercie zijn geïntegreerd. Je vergroot het marktaandeel bij bestaande relaties en nieuwe klanten, gebaseerd op jouw zelfgeschreven Business Unit plan. Er wordt gewerkt op basis van verkooptargets voor relatiebeheer en acquisitie. Ondersteuning vindt plaats vanuit de Back Office, die zorgdraagt voor administratieve-, logistieke-, marketing- en verkoopondersteuning. Ben je ondernemend genoeg en heb jij affiniteit met watertechnologie? Is het antwoord ‘ja’, dan ligt de positie van Business Unit Manager voor jou binnen handbereik.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht