Senior Accountmanager (large corporate accounts)

Senior Accountmanager (large corporate accounts)
Als senior accountmanager draag je zorg voor het behoud en uitbreiding van omzet bij bestaande relaties binnen het segment corporate accounts teneinde de totale marktpositie te verbeteren. Je bent verantwoordelijk voor het relatiebeheer van (strategische) accounts die landelijk gecoördineerde aansturing behoeven. Je draagt er zorg voor dat de klanttevredenheid, binnen het verantwoorde…

Als senior accountmanager draag je zorg voor het behoud en uitbreiding van omzet bij bestaande relaties binnen het segment corporate accounts teneinde de totale marktpositie te verbeteren. Je bent verantwoordelijk voor het relatiebeheer van (strategische) accounts die landelijk gecoördineerde aansturing behoeven.
Je draagt er zorg voor dat de klanttevredenheid, binnen het verantwoordelijkheidsgebied, op een overeengekomen niveau is, dan wel dat dit wordt overtroffen door pro-activiteit en het delen van deskundig en vakkundig advies.

Als onderdeel van het accountteam binnen de schoonmaakdivisie, ben je mede verantwoordelijk voor initiatieven en ideeën om zowel op korte als langere termijn beleid uit te zetten om de omzet te behouden en uit te breiden. Je beheert meerdere landelijke accounts, beheert het segment Corporate en dient als aanspreekpunt voor zowel de externe opdrachtgevers als de interne operationele verantwoordelijken en ondersteunende stafafdelingen.

Je bent actief met het opstellen en uitvoeren van het accountplan met een commerciële doelstelling voor de aan jou toegewezen opdrachtgevers in samenspraak met de accountdirecteur, zowel als de klant als de operatie. Hiertoe creër je ook actief draagvlak en beïnvloed je waar nodig relevante partijen in het krachtenveld. Hierin ken je alle partijen; zowel hun belangen, behoeften en kunt dusdanig onderhandelen dat de relatie behouden blijft en het resultaat voldoende.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht