Bancaire Ondernemende Accountmanager Regio Utrecht

Bancaire Ondernemende Accountmanager  Regio Utrecht
Wil jij de kans krijgen om door te groeien binnen de bankwereld? Heb jij jarenlange ervaring in het bancaire sector bij lokale Rabobanken? Ben je ondernemend, ambitieus en hou je van afwisseling? Dan ben jij toe aan deze volgende stap! Interesse? Lees dan snel verder!Onze opdrachtgever is een detacheringsbureau in de bancaire sector gericht de top van de markt. Met haar eigen opleidingsinstituu…

Wil jij de kans krijgen om door te groeien binnen de bankwereld? Heb jij jarenlange ervaring in het bancaire sector bij lokale Rabobanken? Ben je ondernemend, ambitieus en hou je van afwisseling? Dan ben jij toe aan deze volgende stap! Interesse? Lees dan snel verder!

Onze opdrachtgever is een detacheringsbureau in de bancaire sector gericht de top van de markt. Met haar eigen opleidingsinstituut voor bancaire professionals staat de ontwikkeling van mensen centraal. Alle Interim Professionals krijgen via deze organisatie de kans om hun talenten en expertise in te zetten bij verschillende Rabobanken en andere financiële instellingen.

Als ondernemende topbankier word jij ingezet op diverse bancaire opdrachten binnen de verschillende Rabobanken en andere financiële instellingen.
• Je bent zakelijk bankier en kan op één of meerdere van de volgende functies worden ingezet:
• Intern accountmanager, accountmanager (groot) zakelijk, accountmanager bijzonder beheer, kredietanalist, business controller of proces controller
• Je levert voordurend topkwaliteit en maakt het verschil op de afdeling

 Om aan de verwachtingen van deze functie te kunnen voldoen, is het de bedoeling dat je in het bezit bent van:
• een afgeronde hbo of wo opleiding;
• minimaal 3 jaar werkervaring in de bancaire sector, waarvan meest recent binnen de Rabobank;
• uitstekende communicatieve vaardigheden en groot aanpassingsvermogen;
Verder beschik je over een professionele en flexibele werkhouding. Je bent accuraat en hebt een flinke dosis doorzettingskracht. Ben je er klaar voor om jouw carrière een boost te geven? Solliciteer vandaag nog!

Consultant name: Marco van den Hoorn
Consultant e-mail: marco@careersinsales.nl

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht