Accountmanager Payroll Nettstaff Rotterdam

Accountmanager Payroll Nettstaff Rotterdam
Super leuke salesjob als Accountmanager Payroll bij Nettstaff in Rotterdam! Lees snel meer over deze vacature.Voor Nettstaff zijn wij op zoek naar een Accountmanager. In deze functie word jij verantwoordelijk voor de business unit Payroll. Dit houdt in dat jij Payroll dienstverlening gaat aanbieden bij zowel nieuwe (90%) als bestaande (10%) klanten. Het afgelopen jaar is er een begin gemaakt me…

Super leuke salesjob als Accountmanager Payroll bij Nettstaff in Rotterdam! Lees snel meer over deze vacature.

Voor Nettstaff zijn wij op zoek naar een Accountmanager. In deze functie word jij verantwoordelijk voor de business unit Payroll. Dit houdt in dat jij Payroll dienstverlening gaat aanbieden bij zowel nieuwe (90%) als bestaande (10%) klanten. Het afgelopen jaar is er een begin gemaakt met het opzetten van deze dienstverlening en dit mag jij verder gaan uitbouwen. Dit doe je voornamelijk in de branches horeca en retail. In deze functie ben je actief met het doen van telefonische acquisitie, bezoek je klanten, maak je voorstellen en onderhandel je om de deal binnen te krijgen. Als je een klant binnenhaalt dan is er de afdeling administratie die daadwerkelijk de verloning van de medewerkers verzorgt. Natuurlijk hou je alles bij in het CRM systeem en werk je vanuit het kantoor in Rotterdam. Bij Nettstaff krijg je veel begeleiding, coaching en opleiding om jezelf verder te ontwikkelen. De mogelijkheden qua doorgroei die op termijn geboden kunnen worden zijn richting een meer senior salesfunctie zoals bijvoorbeeld Key Accountmanager, of richting een leidinggevende functie. Het doel is namelijk om de business unit Payroll verder uit te bouwen, te laten groeien, niet alleen qua omzet / klanten, maar ook met interne medewerkers.


Wat bieden we je aan?


• Basissalaris tussen de € 2.400,- en de € 3.300,- bruto per maand
• Uncapped bonus systeem (percentage van de marge)
• Auto, klasse Renault Clio Estate
• Telefoon
• Laptop
• Ontwikkelmogelijkheden door opleiding en bijvoorbeeld een bedrijfscoach
• Doorgroeimogelijkheden


Waar ga je werken?

Nettstaff is een jong en dynamisch payroll- en uitzendbureau met momenteel acht vestigingen binnen Nederland, hiervan bevindt het hoofdkantoor zich in Rotterdam. Met de Payroll dienstverlening worden klanten en relaties buiten het bestaande netwerk van de bemiddelingstak bediend. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de branche horeca en retail. Nettstaff groeit hard en hier kunnen ze jouw hulp goed bij gebruiken. Het doel van de bemiddelingstak is om de komende jaren verder te groeien naar landelijke dekking. Het doel van de payroll afdeling is om de differentiatie te verstevigen. Het afgelopen jaar zijn ze verdubbeld qua aantal gedetacheerde medewerkers en deze stijgende lijn verwachten ze de komende jaren door te zetten. De organisatie is in handen van twee eigenaren met beiden veel ervaring in de arbeidsbemiddeling. Intern werken er ongeveer 20 - 25 medewerkers die zorgen dat de 200 - 250 monteurs goed aan het werk kunnen. De sfeer is sportief, competitief en erg gericht op persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers.

Er heerst een hands-on sfeer binnen de organisatie en er worden gezellige teamuitjes en borrels georganiseerd. Er wordt resultaatgericht gewerkt in een 'work hard, play hard' cultuur. De groep kenmerkt zich door 'jonge honden' die enorm gedreven en servicegericht te werk gaan.


Voldoe je aan dit profiel?

• Ervaring in de payroll / arbeidsbemiddeling binnen een commerciële functie.
• Toe aan de tweede of derde stap in jouw loopbaan.
• HBO werk en denk niveau (diploma is GEEN eis).
• In bezit van een rijbewijs.

Consultant name: Daniel Lems
Consultant e-mail: daniel@careersinsales.nl

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht