Commercieel Relatiebeheerder TATA Steel IJsselstein

Commercieel Relatiebeheerder TATA Steel IJsselstein
Als Commercieel Relatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheren van een eigen klantenpakket in de breedste zin van het woord. Je draagt zorg voor alles aangaande adviesvragen, verkoopvragen, offertes, en prijsonderhandelingen. Lees meer!SAB-profiel bv te IJsselstein is een dochteronderneming van Tata en behoort tot de business unit Tata Steel Building Systems. SAB-profiel is producent…

Als Commercieel Relatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheren van een eigen klantenpakket in de breedste zin van het woord. Je draagt zorg voor alles aangaande adviesvragen, verkoopvragen, offertes, en prijsonderhandelingen. Lees meer!

SAB-profiel bv te IJsselstein is een dochteronderneming van Tata en behoort tot de business unit Tata Steel Building Systems. SAB-profiel is producent van metalen dak- en gevelsystemen, is daarbij marktleider in Nederland en heeft de ambitie verder te groeien door verbreding van haar productie en dienstverlening. Het bedrijf onderscheidt zich door een oplossingsgerichte en betrouwbare partner te zijn voor haar klanten. SAB-profiel heeft drie productievestigingen, één in IJsselstein, één in Nieuwegein en één in Niederaula (D) en is een marktgerichte, internationaal opererende organisatie met korte communicatielijnen.
Het is een stabiele organisatie met grote ambitie in de nabije toekomst. Zoals bijvoorbeeld flinke organisatie uitbreidingen in omgeving IJsselstein. Hierdoor ook heel dynamisch met veel leuke kansen en toekomstmogelijkheden.

In de functie ben je verantwoordelijk voor het beheren van een eigen klantenpakket in de breedste zin van het woord. Je draagt zorg voor alles aangaande adviesvragen, verkoopvragen, offertes, en prijsonderhandelingen. Je werkt nauw samen met de collega’s van de afdelingen Inkoop / Planning / Boekhouding en Productservice.
De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit de volgende activiteiten:
• Het onderhouden van contact met klanten en behandelen van binnenkomende telefoongesprekken.
• Het aannemen van (telefonische) prijsaanvragen.
• Het uitbrengen, opvolgen en onderhandelen over prijsopgaven.
• Het controleren van ingestuurde opdrachten.
• Het verstrekken van informatie omtrent beschikbaarheid van materiaal en levertijden.
• Algemene informatie verstrekken omtrent onze producten en service.

Om de functie als Commercieel relatiebeheerder succesvol uit te voeren heb je hbo werk- en denkniveau. Je beschikt tevens over een aantal jaar commerciële, btob werkervaring. Bij voorkeur heb je affiniteit of ervaring met techniek.
Het lijkt jou een mooie nieuwe uitdaging om de afdeling van SAB-profiel naar een hoger plan te tillen en daar wil je je 100% voor inzetten.

Consultant name: Nandi van den Bosch
Consultant e-mail: nandi@careersinsales.nl

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht