Commercieel Tekstschrijver Regio Utrecht

Commercieel Tekstschrijver  Regio Utrecht
Als Commercieel Tekstschrijver speel jij een sleutelrol bij het winnen van offerte- en aanbestedingstrajecten binnen de wereld van projectinrichting! Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer.Jouw nieuwe werkgever is een toonaangevende speler in de wereld van projectinrichting. Alles draait om het creëren van optimale omgevingen die een positieve invloed hebben op mensen. Dat doen ze als ontwerper,…

Als Commercieel Tekstschrijver speel jij een sleutelrol bij het winnen van offerte- en aanbestedingstrajecten binnen de wereld van projectinrichting! Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer.

Jouw nieuwe werkgever is een toonaangevende speler in de wereld van projectinrichting. Alles draait om het creëren van optimale omgevingen die een positieve invloed hebben op mensen. Dat doen ze als ontwerper, producent en leverancier en werken daarbij samen met de klanten, nationale en internationale ontwerpers, partners en leveranciers. Ze bieden duurzame oplossingen voor woon-, werk-, zorg-, onderwijs- en hospitalityruimten.
Het betreft een bedrijf met ca. 200 vaste werknemers. Er heerst een open en no-nonsense bedrijfscultuur en ze gebruiken intern de Scrummethodiek om Agile te werken. Persoonlijke ontwikkeling en intern doorgroeien wordt gestimuleerd door deze loyale werkgever.

Als Commercieel tekstschrijver word je onderdeel van het New Business Support Team. Met aantrekkelijke teksten en vormgeving zorg jij in samenwerking met jouw collega’s voor winnende offertes!

Je taken bestaan uit het schrijven en redigeren van commerciële teksten en het organiseren van het complete offerte- of aanbestedingstraject. De Commercieel Tekstschrijver vertaalt specifieke behoeften en verwachtingen van klanten in commercieel verantwoorde teksten en plannen van aanpak. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het proactief coördineren en administratief realiseren van het gehele tenderproces.

Voor deze functie van Commercieel Tekstschrijver zoeken we iemand met ervaring in de wereld van aanbestedingen. Je beschikt over een afgeronde wo-/hbo-opleiding in de richting van communicatie, bedrijfskunde, marketing of commerciële economie. En daarnaast is commercieel schrijven gewoon jouw passie. Je bent communicatief vaardig en staat stevig in je schoenen. Daarnaast beschik je over een commerciële inslag en je wilt graag winnen.
Aan nauwkeurigheid in de administratieve realisatie mag het bij jou zeker niet ontbreken.

Consultant name: Marco van den Hoorn
Consultant e-mail: marco@careersinsales.nl

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht