Accountmanager Bouw en Techniek Regio Hengelo

Accountmanager Bouw en Techniek  Regio Hengelo
Als Accountmanager Bouw en Techniek ontvang je alles wat je nodig hebt om uit te blinken in je rol en zijn er volop ontwikkelingsmogelijkheden! Wil je meer weten over de sales vacature in de regio Hengelo? Klik dan verder!Onze opdrachtgever is de partner in de bouw voor de gehele duur van bouwprojecten. Van ontwerp- en rekensoftware tot, producten en gereedschap voor de bouwplaats. Ook wor…

Als Accountmanager Bouw en Techniek ontvang je alles wat je nodig hebt om uit te blinken in je rol en zijn er volop ontwikkelingsmogelijkheden! Wil je meer weten over de sales vacature in de regio Hengelo? Klik dan verder!

Onze opdrachtgever is de partner in de bouw voor de gehele duur van bouwprojecten. Van ontwerp- en rekensoftware tot, producten en gereedschap voor de bouwplaats. Ook worden er trainingen en advies op maat gegeven, een complete dienstverlening die wereldwijd beschikbaar is.

Als Accountmanager bezoek je klanten op de meest uiteenlopende locaties. Het is jouw taak om te weten te komen waarmee jij de klant kunnen helpen. Je komt op en in bouwplaatsen, kantoren en magazijnen. 

Je krijgt veel verantwoordelijkheid. Je hebt je eigen portfolio klanten, van aannemers en projectmanagers tot bedrijfsleiders. Jij doet wat nodig is om resultaat te boeken. Ga jij net dat stukje verder, dan word je daarvoor beloond met de beste opleidingen, ontwikkelingskansen en carrièremogelijkheden, zodra je klaar bent voor de volgende uitdaging.

Je rapporteert dagelijks aan je verkoopteamleider, die je ook met raad en daad bijstaat wat je verdere carrière betreft.

Om de rol als Accountmanager succesvol uit te kunnen voeren bezit je minimaal een MBO diploma en een zakelijk instinct!

Verder beschik je over: 
- goede communicatieve en sociale vaardigheden;
- Inzet, moed en een competitieve instelling;
- leergierigheid en de wil om jezelf uit te dagen;
- netwerk/ervaring in de bouw is een pré.

Consultant name: Nandi van den Bosch
Consultant e-mail: nandi@careersinsales.nl

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht