Sales Engineer Microscopy Regio Rotterdam

Sales Engineer Microscopy Regio Rotterdam
Ben jij die sales professional die overal kansen ziet en niet kan wachten om deze te benutten? Reageer dan vandaag nog op de vacature Sales Engineer! De werkgever is een innovatieve internationale leider in fabrieksautomatisering. Zij leveren producten van wereldklasse zoals meetsystemen, microscopen en machinevisie en -sensorsystemen in tientallen landen. De focus van onze opdrachtgever ligt o…

Ben jij die sales professional die overal kansen ziet en niet kan wachten om deze te benutten? Reageer dan vandaag nog op de vacature Sales Engineer!

De werkgever is een innovatieve internationale leider in fabrieksautomatisering. Zij leveren producten van wereldklasse zoals meetsystemen, microscopen en machinevisie en -sensorsystemen in tientallen landen. De focus van onze opdrachtgever ligt op groei waaronder op de Nederlandse markt. Het team van deze grote professionele organisatie is enthousiast en gedreven. De werkkaders zijn inzichtelijk en transparant. Er is ook veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Als Sales Engineer ben je verantwoordelijk voor groei van microscopen op de Nederlandse markt. Jouw focus ligt voornamelijk op new business (60%). Door jouw sterke salesskills en natuurlijke overtuigingskracht weet jij klanten te vinden, te motiveren en te behouden (40%). Je luistert naar de behoeften, je denkt mee over een passende oplossing en adviseert hen over de technische producten. Je geeft productpresentaties, je onderhandelt en je werktempo is hoog. Na een inwerkperiode ga je vol enthousiasme aan de slag om een succes te maken van jouw baan! Je ontvangt naast een goed salaris en bonusregeling, een lease auto, telefoon en een laptop.

Voor deze functie ben ik op zoek naar een Sales Engineer, een commercieel iemand met technische affiniteit, die overal kansen ziet en deze weet te benutten.

Je hebt daarnaast:

• hbo werk- en denk niveau, bij voorkeur een commercieel of technische vooropleiding (HEAO, HTS);
• ervaring in verkoop van technische producten (pré);
• uitstekende schriftelijke en mondelinge beheersing van de Engelse (technische) taal;
• een ambitieuze, enthousiaste en doelgerichte werkhouding.
• je bent woonachtig in de regio Rotterdam.

Consultant name: Janine van Hulsteijn
Consultant e-mail: janine@careersinsales.nl

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht