Internationaal Accountmanager Total Produce (Fruit) Rotterdam

Internationaal Accountmanager Total Produce (Fruit) Rotterdam
Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan en zet jij je graag in om de doelstellingen van jouw relaties te behalen? Lees dan meer over deze sales vacature en reageer vandaag nog!- Basissalaris marktconform en afhankelijk van leeftijd en ervaring; - Bonusregeling; (jaarlijks); - Auto is bespreekbaar; - Telefoon; - Laptop; - 29 vakantiedagen; - Begint met een tijdelijke arbeidsov…

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan en zet jij je graag in om de doelstellingen van jouw relaties te behalen? Lees dan meer over deze sales vacature en reageer vandaag nog!

- Basissalaris marktconform en afhankelijk van leeftijd en ervaring;
- Bonusregeling; (jaarlijks);
- Auto is bespreekbaar;
- Telefoon;
- Laptop;
- 29 vakantiedagen;
- Begint met een tijdelijke arbeidsovereenkomst, met uitzicht op vast! Duur in overleg;
- Opleidingsmogelijkheden.

Total Produce is een van oorsprong Ierse organisatie met vestigingen over de gehele wereld die allen zelfstandig en autonoom draaien. De Nederlandse vestiging is gevestigd in Rotterdam. Momenteel nog in Delfshaven maar over enkele weken wordt er verhuisd naar een mooi en modern pand in de Waalhaven.
Total Produce is een leverancier en importeur van vers fruit uit overzeese productiegebieden. In totaal zijn er ongeveer vijftig medewerkers actief op deze vestiging. Het is een ‘hands-on’ cultuur met een Rotterdamse ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit. Total Produce heeft de ambitie om voorop te lopen in de markt en toegevoegde waarde te leveren voor de klanten. Afgelopen jaar is er een mooie groei gerealiseerd en het doel is om deze groei door te zetten.
Het salesteam is jong en dynamisch met een gemiddelde leeftijd van net boven de 30 jaar.

- Ervaring in een commerciële functie binnen de AGF;
- Tweede of derde stap in jouw loopbaan;
- Goede beheersing van de Engelse en Duitse taal;
- Kennis van de Franse of Spaanse taal is een pre;
- Woonachtig in de regio (reisbare afstand).

Consultant name: Daniel Lems
Consultant e-mail: daniel@careersinsales.nl

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht