Verkoopspecialist Landelijk

Verkoopspecialist Landelijk
Jij bent een Verkoopspecialist in hart en nieren en je hebt ruime ervaring opgedaan in de Sanitairbranche. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waar je je verkoopvaardigheden optimaal kunt inzetten? En wil jij graag werken bij een landelijk bekende, hardgroeiende en gezonde formule in de Badkamerbranche? Reageer dan nu op deze Retail vacature. Onze opdrachtgever behoort tot de top van…

Jij bent een Verkoopspecialist in hart en nieren en je hebt ruime ervaring opgedaan in de Sanitairbranche. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waar je je verkoopvaardigheden optimaal kunt inzetten? En wil jij graag werken bij een landelijk bekende, hardgroeiende en gezonde formule in de Badkamerbranche? Reageer dan nu op deze Retail vacature.

Onze opdrachtgever behoort tot de top van Sanitairspecialisten in Nederland. Door het aanhoudende succes en de snelle groei ben ik op zoek naar toppers die de Verkoopteams in heel Nederland komen versterken.

Je gaat aan de slag bij een organisatie met een sterke teamgeest en je ontvangt een goed salaris met aantrekkelijke provisieregeling.

Als Verkoopspecialist help je de klant bij het maken van keuzes in sanitair, tegels en badkameraccessoires. Je inventariseert de wensen en behoeften en adviseert in ontwerp, kleuren, materialen en de stijl van de badkamer.

Je zorgt samen met jouw collega’s voor een optimale service richting de klant en je helpt deze met het creëren van een badkamer die de stoutste verwachtingen overtreft; Je levert onderscheidend en professioneel werk. Naast de actieve verkoop ben je medeverantwoordelijk voor onder andere de winkelpresentatie.

Wij zijn op zoek naar een sympathieke, vriendelijke Verkoopspecialist met passie voor actieve verkoop. Je hebt een talent om een idee van de klant concreet en visueel te maken.

Voor deze functie is het van belang dat je beschikt over:
• minimaal een afgeronde mbo opleiding;
• aantoonbare werkervaring binnen de sanitair branche;
• goede communicatieve vaardigheden;
• een commerciële en oplossingsgerichte instelling;
• service- en klantgerichtheid;
• creativiteit!
• Flexibiliteit m.b.t. de werktijden- en dagen binnen de ruime openingstijden.

Consultant name: Dic Gaasbeek
Consultant e-mail: dic@netwerkt.nl

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht