Commercieel Binnendienst Medewerker LEMO Group Heemskerk

Commercieel Binnendienst Medewerker LEMO Group Heemskerk
Wil jij werken voor een marktleider binnen haar vakgebied als commerciële binnendienst medewerker in Heemskerk? Klik dan verder voor meer informatie over deze Sales vacature!De LEMO Group is in 1946 opgericht in Zwitserland. Wereldwijd zijn er ongeveer 1600 medewerkers actief waarvan er ongeveer 25 werkzaam zijn bij de Benelux vestiging in Heemskerk. De LEMO Group is marktleider door het levere…

Wil jij werken voor een marktleider binnen haar vakgebied als commerciële binnendienst medewerker in Heemskerk? Klik dan verder voor meer informatie over deze Sales vacature!

De LEMO Group is in 1946 opgericht in Zwitserland. Wereldwijd zijn er ongeveer 1600 medewerkers actief waarvan er ongeveer 25 werkzaam zijn bij de Benelux vestiging in Heemskerk. De LEMO Group is marktleider door het leveren van de hoogste kwaliteit en uitstekende service. Het leveren van maatwerk en bieden van oplossingen zit in het DNA. Naast het verkoop- en servicekantoor voor de Benelux is in Heemskerk ook het Europese distributiecentrum gevestigd. Alle medewerkers werken met passie en met een duidelijk oog voor precisie en kwaliteit. Deze eigenschappen vertalen zich in een professionele en servicegerichte cultuur. Een mooie referentie is de Formule 1 en de joint venture e.dams Renault binnen de Formule E, de elektrische variant van de Formule 1.

- Salaris tussen de € 2.300,- en € 2.600,- bruto per maand.
- Bonusregeling.
- Reiskostenvergoeding.
- Pensioen.
- 27 vakantiedagen.

Herken je jezelf in onderstaande:
- MBO / HBO werk en denkniveau.
- Ervaring in een soortgelijke functie.
- Aantoonbare technische affiniteit door opleiding, werk of hobby.
- Kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal is een must.
- Woonachtig in de regio Noord-Holland.

Consultant name: Daniel Lems
Consultant e-mail: daniel@careersinsales.nl

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht