Sales Consultant Den Bosch

Sales Consultant Den Bosch
Wil jij als Sales Consultant aan de slag bij dit leuke hippe bedrijf in hartje Den Bosch? Lees dan snel meer over deze sales vacature!Onze opdrachtgever bevindt zich in hartje centrum Den Bosch - het station is op 5 minuten loopafstand. Het team bestaat uit ongeveer 10 gedreven consultants; kernwoorden zijn een open en directe cultuur, eerlijk, informeel maar ook ‘strak zakelijk' wanneer het no…

Wil jij als Sales Consultant aan de slag bij dit leuke hippe bedrijf in hartje Den Bosch? Lees dan snel meer over deze sales vacature!

Onze opdrachtgever bevindt zich in hartje centrum Den Bosch - het station is op 5 minuten loopafstand. Het team bestaat uit ongeveer 10 gedreven consultants; kernwoorden zijn een open en directe cultuur, eerlijk, informeel maar ook ‘strak zakelijk' wanneer het nodig is. Ja, ze lopen in een driedelig maatpak! Jouw bureau staat in een superleuk industrieel pand met een pooltafel, koelkast met de nodige verfrissingen en voor de vrijdag natuurlijk een pilsje, Blue label whisky of champagne (voorkeur: Dom Perignon) voor als er een behaald target te vieren valt.
Verder vieren ze successen met etentjes in sterrententen, buitenlandse trips (Barcelona, Marbella, etc.), festivals en natuurlijk niet te onderschatten in een Alpha cultuur: paintballen, karten, BBQ,, etc... Work hard, play hard!
Waarom verhuizen richting de Randstad om een succesvol persoon te worden? Bij deze firma kan dat gewoon in Den Bosch! Kom jij ons binnenkort overtuigen van jouw drive die ervoor zorgt dat je elke morgen met een glimlach opstaat om te gaan knallen?

Door middel van zowel koude als warme acquisitie ga jij bedrijven aan jou binden om voor hen op zoek te gaan naar niche ICT-specialisten. Je haalt op deze manier zoekopdrachten binnen en gaat hiervoor in een specifieke branche kandidaten werven. Je begeleidt de processen van A-Z om uiteindelijk zowel de ICT-kandidaat als het bedrijf waar je mee samenwerkt te feliciteren. Hierin word je intern door senior recruiters van A tot Z begeleid.

Om een succes te maken van deze baan, herken je jezelf in onderstaande:
- Een analytisch denkvermogen dat jou in staat stelt te zien waar een persoon goed past. 
- Een servicegerichte instelling om zowel klant als kandidaat te helpen groeien. 
- Minimaal 1 jaar ervaring in de (tele-)sales. 
- Goede Nederlandse taal-skills (spreken en schrijven) en Engels een acceptabele basis. 
- De sales drive om zand te verkopen in de woestijn. 
- Een doorzettersmentaliteit, enthousiasme en een gezonde portie leergierigheid. 
- Je bent ondernemend om iets te bereiken, je hebt een doel in je leven!

Consultant name: Janine van Hulsteijn
Consultant e-mail: janine@careersinsales.nl

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht