Accountmanager Binnendienst Smartphone Accessoires Amersfoort

Accountmanager Binnendienst Smartphone Accessoires Amersfoort
Als Accountmanager Binnendienst Smartphone Accessoires ondersteun jij Accountmanagement bij het binnenhalen van mooie en grote zakelijke deals! Jij levert een actieve bijdrage aan het succes van dit snel groeiende, jonge en hippe bedrijf. Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over deze sales vacature!Jouw nieuwe werkgever is de nummer 1 speler op het gebied van smartphone accessoires, voor zowe…

Als Accountmanager Binnendienst Smartphone Accessoires ondersteun jij Accountmanagement bij het binnenhalen van mooie en grote zakelijke deals! Jij levert een actieve bijdrage aan het succes van dit snel groeiende, jonge en hippe bedrijf. Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over deze sales vacature!

Jouw nieuwe werkgever is de nummer 1 speler op het gebied van smartphone accessoires, voor zowel de particuliere- als de zakelijke markt. Vijf jaar geleden gestart op een zolderkamer en inmiddels ruim 100 collega’s in dienst die dagelijks bezig zijn om heel Nederland te voorzien van de nieuwste smartphone accessoires. Als accountmanager binnendienst richt jij je volledig op de zakelijke markt.

De drie eigenaren zijn jonge gedreven ondernemers (24, 28 en 32 jaar oud) die een optimaal werkklimaat proberen te creëren. Jij als jonge, hippe en gedreven professional komt hier volledig tot zijn recht. Je krijgt de ruimte om onderscheidend te zijn.

Ontspanning kan je vinden door in de pauze een potje Fifa te spelen op de Playstation 4 of juist het echte werk achter de tafelvoetbaltafel. Iedere vrijdag is er een bedrijfsborrel in de kantine met eigen tap en wordt er muziek gedraaid om het weekend in te luiden.

Jij bent jong en gedreven en je voelt je thuisin een rol als accountmanager binnendienst? Je bent leergierig en hebt al enige ervaring opgedaan in een soortgelijke functie, zodat jij jouw minder ervaren collega’s op sleeptouw kunt nemen.

Je beschikt minimaal over een afgerond mbo-niveau 4 afgeronde opleiding en woont in de regio Amersfoort.
Hard werken en plezier maken zijn voor jou belangrijke peilers in het leven. Daarnaast weet je klanten te overtuigen om te kiezen voor jouw diensten en producten.

Beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk is essentieel om deze functie goed te kunnen uitvoeren.

Consultant name: Marco van den Hoorn
Consultant e-mail: marco@careersinsales.nl

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht