Sales Executive Total Exotics Ridderkerk

Sales Executive Total Exotics Ridderkerk
Pak de kans om Sales Executive aan de slag te gaan bij Total Exotics in Ridderkerk! Lees snel meer over deze vacature.Total Exotics is gevestigd in Ridderkerk en leverancier van voornamelijk mango’s en avocado’s. Dit doen zij met de hoogste mogelijke kwaliteit door passie van de medewerkers. De organisatie zit momenteel in een transitie van een distributie organisatie naar een commerciële …

Pak de kans om Sales Executive aan de slag te gaan bij Total Exotics in Ridderkerk! Lees snel meer over deze vacature.

Total Exotics is gevestigd in Ridderkerk en leverancier van voornamelijk mango’s en avocado’s. Dit doen zij met de hoogste mogelijke kwaliteit door passie van de medewerkers. De organisatie zit momenteel in een transitie van een distributie organisatie naar een commerciële organisatie. Total Exotics valt onder de Total Produce groep en is van start gegaan als het Nederlandse distributiecentrum. Dit gaat goed, maar inmiddels is de ambitie ontstaan om vanuit Nederland in Europa verder te groeien.
Total Exotics heeft zich gespecialiseerd in eetrijpe producten. Deze markt is groeiende en daar speelt de organisatie handig op in. Er heerst een passievolle en servicegerichte cultuur. Er zijn in totaal 24 medewerkers vast in dienst. Deze worden aangevuld met enkele tientallen uitzendkrachten.

- Basissalaris tussen de € 4.500,- en € 5.000,- bruto per maand
- Auto
- Telefoon
- Begint met een tijdelijke arbeidsovereenkomst, met uitzicht op vast!

- Ervaring in een commerciële B2B functie
- HBO werk- en denkniveau, diploma is een sterke pré
- Goede beheersing van de Engelse taal
- Kennis van de Franse of Spaanse taal is een sterke pré

Consultant name: Daniel Lems
Consultant e-mail: daniel@careersinsales.nl

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht