Accountmanager Total Exotics Ridderkerk

Accountmanager Total Exotics Ridderkerk
Word Accuntmanager bij deze vers-leverancier in Ridderkerk waar binnen de passievolle en servicegerichte organisatie gewerkt wordt aan de commerciële resultaten! Ben je geïntresseerd? Lees meer over deze sales vacature!Total Exotics is gevestigd in Ridderkerk en leverancier van voornamelijk mango’s en avocado’s. Dit doen zij met de hoogste mogelijke kwaliteit door passie van de medewe…

Word Accuntmanager bij deze vers-leverancier in Ridderkerk waar binnen de passievolle en servicegerichte organisatie gewerkt wordt aan de commerciële resultaten! Ben je geïntresseerd? Lees meer over deze sales vacature!

Total Exotics is gevestigd in Ridderkerk en leverancier van voornamelijk mango’s en avocado’s. Dit doen zij met de hoogste mogelijke kwaliteit door passie van de medewerkers. De organisatie zit momenteel in een transitie van een distributie organisatie naar een commerciële organisatie. Total Exotics valt onder de Total Produce groep en is van start gegaan als het Nederlandse distributiecentrum. Dit gaat goed, maar inmiddels is de ambitie ontstaan om vanuit Nederland in Europa verder te groeien.
Total Exotics heeft zich gespecialiseerd in eetrijpe producten. Deze markt is groeiende en daar speelt de organisatie handig op in. Er heerst een passievolle en servicegerichte cultuur. Er zijn in totaal 24 medewerkers vast in dienst. Deze worden aangevuld met enkele tientallen uitzendkrachten.

Voor Total Exotics zijn wij op zoek naar een Accountmanager. In deze functie word je verantwoordelijk voor het contact, relatiebeheer, service en werkzaamheden voor één van de grootste relaties van Total Exotics. Het gaat om een Scandinavisch zusterbedrijf welke verantwoordelijk is voor een groot deel van de totale omzet. Dit zusterbedrijf distribueert de mango’s en avocado’s naar plaatselijke retail ketens. Je werkt voornamelijk vanaf kantoor in Ridderkerk, maar zal ook af en toe naar Scandinavië reizen om deze relatie te bezoeken. Binnen deze organisatie heb je voornamelijk te maken met dezelfde contactpersoon. Je krijgt dus echt de kans deze relatie goed te beheren, zorgen dat de processen omtrent bestellingen, leveringen, kwaliteit en gemaakte afspraken nagekomen worden. Je krijgt te maken met doelstellingen die jij binnen jouw relatie probeert te behalen. De doelstellingen zullen vooral te maken hebben met volume en marge. In deze functie rapporteer je aan de Director Business Development, deze geeft op een duidelijke en professionele manier leiding. Het salesteam bestaat momenteel uit drie accountmanagers en twee sales support medewerkers.

Voldoe je aan dit profiel?
- Ervaring in een commerciële B2B functie.
- HBO werk en denkniveau, diploma is een sterke pré.
- Goede beheersing van de Engelse taal.

Consultant name: Daniel Lems
Consultant e-mail: daniel@careersinsales.nl

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht