Trainee Financiën voor de VU Amsterdam

Trainee Financiën voor de VU Amsterdam
InleidingIn september 2017 is het traineeprogramma van de Vrije Universiteit Amsterdam (VU) gestart. Een groep bestaande uit ambitieuze starters met hart voor onderwijs, onderzoek, studenten én de publieke zaak! Ter aanvulling op deze traineepool zoeken we met spoed een financieel trainee. Ben je leergierig, maatschappelijk gedreven en heb je je hbo of wo diploma op zak met maximaal twee jaar w…
Inleiding
In september 2017 is het traineeprogramma van de Vrije Universiteit Amsterdam (VU) gestart. Een groep bestaande uit ambitieuze starters met hart voor onderwijs, onderzoek, studenten én de publieke zaak! Ter aanvulling op deze traineepool zoeken we met spoed een financieel trainee. Ben je leergierig, maatschappelijk gedreven en heb je je hbo of wo diploma op zak met maximaal twee jaar werkervaring? Vind je het een uitdaging om binnen de academische wereld aan afwisselende opdrachten te werken bij deze universiteit op de Zuidas van Amsterdam? Dan is dit iets voor jou! Kennis krijgt pas waarde als je die deelt, dat is het uitgangspunt van de VU. Vanuit actuele maatschappelijke vraagstukken legt de VU de basis voor morgen. Het onderzoek is internationaal toonaangevend en het onderwijs van hoge kwaliteit. De VU beschikt daarnaast over een eigentijdse campus en streeft naar een samenstelling van studenten en medewerkers die even divers is als de samenleving. De VU is een bijzondere universiteit die in 1880 voor het eerst haar deuren openden. Nu studeren er bijna 23.000 studenten en telt de VU 4.500 medewerkers.

Functieomschrijving
Als trainee ga je voor 22 maanden aan de slag bij de dienst financiën. Financiën draagt als dienst verantwoordelijkheid voor de financiële functie en fungeert als financieel geweten van de organisatie. Circa 100 medewerkers van de afdelingen Planning & Control, Financieel Service Centrum, Corporate Finance en Inkoopmanagement ondersteunen dagelijks VU-bestuurders, management en (wetenschappelijke) afdelingen van faculteiten en diensten.
Als trainee ga je onder begeleiding de rol van controller vervullen binnen een faculteit of dienst. Dat kan op het gebied van reguliere planning en control zijn (advies, analyse, rapportage) of in het kader van specifieke projecten, waarbij control expertise toegevoegd moet worden.
De combinatie van werken en leren en begeleiding door professionals zorgt voor een versnelde ontwikkeling op professioneel en persoonlijk vlak. Tijdens het traject word je bovendien ondersteund door een leerzaam en prikkelend programma van coaching, intervisie, mentoring en training. Samengevat: dit traineeprogramma daagt je op alle fronten uit om het beste uit jezelf te halen.

Functie-eisen
Dit traineeprogramma biedt een unieke kans aan enthousiaste trainees met passie voor de academische wereld. Ambitieuze starters die willen bijdragen aan de VU van de toekomst. Je bent recent afgestudeerd in bedrijfseconomische richting aan een hogeschool of universiteit en hebt maximaal 2 jaar werkervaring in aansluiting op je studie. Je bent zelfstandig, nieuwsgierig, analytisch, samenwerkingsgericht en communicatief sterk. Je brengt energie en hebt een frisse blik. Bovendien ben je resultaatgericht, een doorzetter en kun je snel schakelen.

Arbeidsvoorwaarden
* Een unieke mogelijkheid om jezelf te ontplooien binnen een open, academische omgeving en te werken aan complexe bedrijfsvoering vraagstukken.
* Werken binnen een informele organisatie met hechte teams waarbinnen oog is voor talent.
* Een 38-urige werkweek en een (start)salaris van € 2.552,- bruto per maand.
* Uitdagend ontwikkeltraject inclusief opleiding, supervisie en zelfreflectie.
* Een aanstelling voor de duur van 22 maanden.

Sollicitatieprocedure
Denk jij dat jij de trainee bent die we zoeken? Solliciteer dan z.s.m. en uiterlijk voor 3 oktober a.s. Verwerk in je motivatiebrief in ieder geval jouw antwoord op onderstaande vragen:
* Waarom ga jij graag bij de VU aan de slag als trainee?
* Wat onderscheidt jou van anderen?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Elsbeth Braam, 06-33321986.

Bezoek www.jsconsultancy.nl voor meer informatie over de vacature Trainee Financiën voor de VU Amsterdam of solliciteer online op de vacature Trainee Financiën voor de VU Amsterdam.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht