Startersfunctie allround medewerker GIS/Basisvoorzieningen

Startersfunctie allround medewerker GIS/Basisvoorzieningen
Heb jij een hbo diploma op zak en sta je te springen om te beginnen aan een uitdagende baan? Ben jij een accurate duizendpoot die er van houdt om puzzels op te lossen, gedetailleerde informatie bij elkaar te brengen en uit te tekenen? Werk jij graag in een omgeving die volop in beweging en verandering is? Minecraft voor volwassenen! Lijkt je dat wat? Dan is deze functie iets voor jou! Informat…
Heb jij een hbo diploma op zak en sta je te springen om te beginnen aan een uitdagende baan? Ben jij een accurate duizendpoot die er van houdt om puzzels op te lossen, gedetailleerde informatie bij elkaar te brengen en uit te tekenen? Werk jij graag in een omgeving die volop in beweging en verandering is? Minecraft voor volwassenen! Lijkt je dat wat? Dan is deze functie iets voor jou!

Informatie
Als junior allround medewerker GIS/Basisvoorzieningen zorg je, samen met collega's, voor het inwinnen, bewerken, verwerken en presenteren van ruimtelijke informatie ten behoeve de gemeentelijke de basisregistraties BAG en BGT. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het intekenen (karteren) van data, het beheren de BGT en het verwerken van mutaties. Ook zorg je voor de aansluiting met aangrenzende bronhouders.

Voor de BAG houd je je bezig met het verwerken van ingemeten panden, het meten van de gebruiksoppervlakten, het onderzoeken van panden, de (huis)nummering van panden en het opvoeren van openbare ruimten. Daarnaast behoren het uitzoeken van terugmeldingen en het beantwoorden van interne afnemers, burgers en bedrijven tot je takenpakket.

Je vervaardigt topografisch kaartmateriaal, maakt thema kaarten en je beheert geometrische bestanden. Daarnaast bewaak je de kwaliteit en betrouwbaarheid van metingen en meetconstructies. En zorg je voor de archivering van analoge en digitale documenten en verwerking van diverse metingen.

Op de afdeling is ruimte voor eigen inbreng en krijg je de kans om je te ontwikkelen tot een volwaardig allround medewerker GIS/basisvoorzieningen.

Startersprogramma
De gemeente Ede geeft je de kans je talenten te ontdekken en leidt je via het starters leer- en ontwikkelprogramma op tot een professional. We zetten in op jouw individuele leerwensen door de inzet van onder andere een coach, leeropdrachten en bijeenkomsten. Ook krijg je de beschikking over een individueel leerbudget dat je kan inzetten voor o.a. trainingen en cursussen ter bevordering van jouw groei en ontwikkeling. Samen met andere starters kom je regelmatig bijeen om ervaringen uit te wisselen en te sparren.
Daarnaast krijg je een persoonlijk inwerktraject op de afdeling zelf waarin je werkt aan je vakinhoudelijke skills. De inhoud hiervan stem je af met de afdelingsmanager op basis van jouw individuele leerbehoeften. On the job word je begeleid door je directe collega's.

Jij bent een bevlogen medewerker GIS/basisvoorzieningen met:
  • een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van geodesie, Geo-informatica, Ruimtelijke Ordening, planologie of soortgelijk)
  • maximaal 2 jaar relevante werkervaring;
  • aantoonbare kennis van geo-infomatievoorziening en GIS;
  • kennis van geodatabases (Oracle en PostGIS);
  • kennis van 1 of meerdere geo-standaarden zoals BAG, BGT, WKPB, WION en GIS;
  • ervaring met Arc/Gis QGIS, Microstation en DG-Dialog is een pré.
Jouw profiel
Je hebt een sterk analytisch vermogen waardoor je in staat bent om in ketens binnen het stelsel van basisregistraties te denken. Je doorziet processen snel. Naast gestructureerd en precies werk je ook oplossingsgericht. Bovendien ben je communicatief vaardig en een echte teamplayer met een proactieve houding. Natuurlijk wil je jezelf blijven ontwikkelen; vakinhoudelijk, maar zeker ook persoonlijk.

Meer over jouw toekomstige afdeling
De afdeling Geo-Informatie en Ondersteuning (GIO) maakt deel uit van het Cluster Leefomgeving & Veiligheid. Vanuit GIO wordt ondersteuning geboden aan de primaire processen binnen het cluster L&V. GIO bestaat uit twee onderdelen: team ondersteuning en team Geo-informatie (GEO). Deze functie valt onder het onderdeel GEO. Team GEO is verantwoordelijk voor het produceren en verbinden van geo-informatie voor gemeente brede producten, zoals planontwikkeling, omgevingsvergunningen, bestemmingsplannen en beheerprocessen. Het team kent twee vakgroepen: de basisregistraties en de GIS-analisten. Samen werken zij aan de ontwikkeling van een allround team. Doelstelling is dat onze producten binnen drie tot vijf jaar gemeente breed als onderlegger dienen voor alle strategische beleidsbeslissingen en dienstverlening.

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een structurele functie voor 36 uur per week. 32 uur is bespreekbaar.
Start van de functie is april/begin mei 2018. In verband met de start van het startersprogramma is beschikbaarheid op de data 29 maart, 10 en 24 april, 15 mei en 5 juni gewenst.
Het salaris bedraagt, afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring, maximaal ? 2.900,- bruto per maand) op basis van een 36-urige werkweek.
Je vakantiegeld, eindejaarsuitkering, bovenwettelijk verlof en levenslooptoelage zijn gebundeld in een Individueel Keuze Budget (IKB). Dit is een vrij besteedbaar budget waarmee je flexibel keuzes maakt over hoe en wanneer je deze elementen wilt inzetten.

Tot slot werken we bij de gemeente Ede volgens het concept van het nieuwe werken. Voor zover het werk het toelaat, is er alle ruimte voor plaats en tijd onafhankelijk werken én flexibele werktijden.

Contactinformatie
Deze vacature is gelijktijdig intern (bij onze samenwerkingspartners) en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Jouw sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen als je met de sollicitatiebutton reageert en je cv en pitch (in Word of Pdf) zijn bijgesloten. De vorm waarin je je motivatie kenbaar wilt maken, is vrij door jou in te vullen. Kies je voor een videosollicitatie? Zorg er dan voor dat je de link daarvan in je cv plaatst. Deze kun je richten aan Joyce Hofmans, afdelingsmanager Geo Informatie en Ondersteuning. Je kunt reageren t/m 20 maart 2018. Na sluitingsdatum is het niet meer mogelijk om je sollicitatie in behandeling te nemen.

De selectiegesprekken vinden plaats op 27 maart 2018.

De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel. Dit heeft betrekking op de genoemde functie eisen. Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

Een assessment, het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kunnen deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Voor meer informatie over deze vacature:
Joyce Hofmans, afdelingsmanager Geo Informatie en Ondersteuning.
via email joyce.hofmans@ede.nl of op telefoonnummer 06 52 48 05 97

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure:
Deborah Boonstra, P&O consulent via e-mail deborah.boonstra@ede.nl of op telefoonnummer 06-53 98 81 32

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Sollicitaties ontvangen wij graag via onze sollicitatiepagina.
Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht