Junior HR Adviseur regio Zwolle

Junior HR Adviseur regio Zwolle
InleidingWil jij je graag ontwikkelen tot volwaardig HR Professional/business partner? En ligt jouw hart binnen het publieke domein? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om de volgende stap in jouw carrière te zetten! Als Young Professional kun je via JS Consultancy namelijk aan de slag bij verschillende opdrachtgevers binnen het publieke domein. Daarnaast werk je bij ons intern aan jouw per…
Inleiding
Wil jij je graag ontwikkelen tot volwaardig HR Professional/business partner? En ligt jouw hart binnen het publieke domein? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om de volgende stap in jouw carrière te zetten! Als Young Professional kun je via JS Consultancy namelijk aan de slag bij verschillende opdrachtgevers binnen het publieke domein. Daarnaast werk je bij ons intern aan jouw persoonlijke groei!

Functieomschrijving
Momenteel zijn wij vanuit onze vestiging in Zwolle op zoek naar HR professionals met enige werkervaring binnen de overheid die ons ambitieuze, enthousiaste, ondernemende en resultaatgerichte team van HR professionals komen versterken. In de rol van Junior HR Adviseur werk je gemiddeld vier dagen per week aan uitdagende opdrachten bij één van onze opdrachtgevers. Denk bijvoorbeeld aan opdrachtgevers als Ministeries, de Belastingdienst, Provincies, de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit, waterschappen, de Autoriteit Consument en Markt en gemeentes.
De vijfde dag van de week ben je actief bezig met het up-to-date houden van je vakkennis en jouw persoonlijke ontwikkeling. Je volgt vak- en competentiegerichte modules en werkt samen met ons HR team aan de ontwikkeling van onze propositie in de markt.

Functie-eisen
- Afgeronde WO-opleiding (bij voorkeur richting HR);
- Enige ervaring binnen de publieke sector;
- Je voelt je thuis in een resultaatgerichte omgeving, bent omgevingsbewust en politiek sensitief;
- Je kunt jouw gedrevenheid, proactiviteit en inhoudelijke kennis perfect overbrengen in een persoonlijke presentatie.
- Startdatum tussen 1 mei en 15 juli

Arbeidsvoorwaarden
JS Consultancy is de carrièrepartner van professionals en managers voor de publieke zaak. Bij ons werk je aan jezelf én aan oplossingen voor de belangrijkste uitdagingen in onze samenleving. Maatschappelijk resultaat. Samen met jou maken we het waar.
Wij bieden een uitdagende en zelfstandige functie (voor 32 – 36 uur per week), met een aantrekkelijk salaris in een dynamische organisatie. We kennen een variabele beloningsregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een uitgebreid aanbod van trainingen uit onze eigen academie. We bieden je een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
Onze uitgangspunten? Mensen presteren het beste als ze plezier hebben in hun werk. Alleen dan kan het potentieel van medewerkers ten volle worden benut. Wij streven er altijd naar dit tweeledige doel te bereiken: Jij bent verantwoordelijk voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij zorgen voor de faciliteiten die jij nodig hebt om deze ontwikkeling te realiseren.
Onze werkwijze? Wanneer je bij ons aan de slag gaat word je onderdeel van het HR team. Enerzijds voer je uitdagende opdrachten uit bij overheidsinstanties. Anderzijds draag je, samen met ons, bij aan de ontwikkeling van onze HR propositie in de markt. Jouw inbreng met actuele kennis en frisse blik wordt gewaardeerd en op jouw beurt kun je leren van de ervaring en expertise van onze Senior HR professionals. Samen werken we aan de ontwikkeling van onze expertise zodat we de optimale dienstverlener zijn voor onze opdrachtgevers en waarmaken wat wij beloven.
Onze werkcultuur? Onze uitstraling is professioneel. Onze werkcultuur is levendig en informeel. Wij zijn een professionele dienstverlener. Dit mag worden gezien en gevoeld door onze opdrachtgevers. Tegelijkertijd vinden wij het belangrijk onderling in een horizontale verhouding te kunnen communiceren. Direct, eerlijk en constructief.

Sollicitatieprocedure
Ben je na het lezen van bovenstaande omschrijving geïnteresseerd geraakt in de functie? Dan ziet Peter Tijhuis jouw CV en motivatie graag tegemoet. Deze kun je t/m 18 maart insturen via onderstaande button. Voor verdere vragen over de procedure kun je Peter bereiken op 06-82211137. In de week van 12 maart is hij op vakantie. Voor vragen kun je in die week terecht bij Marcel Burgers via 06-33321957.
In de week van 19 maart kun je een reactie verwachten. In diezelfde week en de week van 26 maart zal de eerste gespreksronde plaatsvinden. In de eerste twee weken van april de tweede gespreksronde. Daarna weet je of wij jou een aanbod doen om bij JS te komen werken! De startdatum is flexibel.

Bezoek www.jsconsultancy.nl voor meer informatie over de vacature Junior HR Adviseur regio Zwolle of solliciteer online op de vacature Junior HR Adviseur regio Zwolle.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht