Wijkregisseur

Wijkregisseur
Ben jij die diplomaat, creatieveling en ritselaar die samen met collega’s, bewoners en partnerorganisaties de veranderingen in de samenleving vorm wil geven? Solliciteer dan naar de functie van:   Wijkregisseur 36 uur   Rol als wijkregisseur Wij werken nauw samen met partnerorganisaties op het gebied van wijk- en dorpsgericht werken. Hiervoor zijn verschillende wijkteams actief …
Ben jij die diplomaat, creatieveling en ritselaar die samen met collega’s, bewoners en partnerorganisaties de veranderingen in de samenleving vorm wil geven? Solliciteer dan naar de functie van:
 
Wijkregisseur
36 uur
 
Rol als wijkregisseur

Wij werken nauw samen met partnerorganisaties op het gebied van wijk- en dorpsgericht werken. Hiervoor zijn verschillende wijkteams actief waarbinnen de wijkregisseur een belangrijke positie inneemt.
Jouw voornaamste verantwoordelijkheid is het verbinden van de gemeentelijke organisatie met de bewoners, bedrijven en partnerorganisaties om op deze manier de leefbaarheid in de wijk te verhogen. Dit in de meest brede zin van het woord.
 
Werkzaamheden die tot jouw takenpakket behoren zijn onder andere:
 • Het faciliteren en stimuleren van (bewoners)initiatieven in de wijken/dorpen waarbij de bewoner centraal staat;
 • Het oppakken van signalen vanuit zowel het fysieke als het sociale domein en dat vertalen en verbinden met zowel de interne organisatie als externe partners;
 • Intern en extern ambassadeur van opgave- en omgevingsgericht werken;
 • Regievoeren en monitoren op het tot stand komen en uitvoeren van wijkplannen;
 • Vanuit je rol als wijkregisseur input leveren aan de doorontwikkeling van het wijk- en dorpsgericht werken.
 
Kortom, een zeer gevarieerde functie waarbij je regelmatig letterlijk in de wijk aan het werk bent. Communicatieve vaardigheden zijn dus een must!
 
 Profiel
 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring met zowel het fysiek als sociaal domein;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met soortgelijke werkzaamheden;
 • Je kunt goed verbinden (intern en extern) en bent samenwerkingsgericht;
 • Je hebt een enthousiasmerende en inspirerende stijl;
 • Je weet van aanpakken, bent flexibel en bereid tot een stapje extra;
 • Je heb geen ‘nine to five’ mentaliteit.
 
Wat bieden wij?
Wij bieden je een baan aan bij een dynamische en ambitieuze organisatie, die zich kenmerkt door zelfstandigheid, betrokkenheid en openheid. Je salaris is bij 36 uur (fulltime) maximaal € 4.225,00 bruto per maand (functieschaal 10). We bieden je prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en het Individuele Keuze Budget van 16,8%. Je bepaalt zelf - binnen grenzen - waar je het budget voor wilt inzetten. Daarnaast zijn er verschillende faciliteiten om je kwaliteiten en kennis verder te ontwikkelen.
 
Informatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jan Odink, teamleider Beleid en Regie, telefoon: 14 0522. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Tineke van de Water, HR-adviseur, telefoon 140522. Meer informatie over de gemeente Meppel vind je op www.meppel.nl.
 
Interesse?
Reageer vóór 15 maart 2018 via deze link, vul het sollicitatieformulier onderaan de pagina in en voeg je cv en motivatie toe.
 
Sollicitatiegesprekken vinden plaats op 22 maart 2018 in het Stadhuis van Meppel, Grote Oever 26, te Meppel.  
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht