Adviseur ruimtelijke ontwikkeling

Adviseur ruimtelijke ontwikkeling
Functieomschrijving Wij zoeken een beleidsadviseur met ruime ervaring in gebiedsontwikkelingsopgaven. Jij zorgt ervoor dat ze op gang worden gebracht en tot uitvoering overgaan. Daarbij ben jij de aanjager die continue op zoek is naar creatieve oplossingen, gericht op het verbeteren van de leefbaarheid en de ruimtelijke kwaliteit in de gemeente. In jouw functie moet je rekening houden met een g…
Functieomschrijving
Wij zoeken een beleidsadviseur met ruime ervaring in gebiedsontwikkelingsopgaven. Jij zorgt ervoor dat ze op gang worden gebracht en tot uitvoering overgaan. Daarbij ben jij de aanjager die continue op zoek is naar creatieve oplossingen, gericht op het verbeteren van de leefbaarheid en de ruimtelijke kwaliteit in de gemeente. In jouw functie moet je rekening houden met een grote politieke en maatschappelijke impact, wat het maken van strategische afwegingen noodzakelijk maakt.Je onderhoudt contacten met initiatiefnemers en stakeholders en zorgt voor een goede afstemming van ruimtelijke ontwikkelingen in de organisatie en met de verantwoordelijke wethouders.Vanuit deze rol vertegenwoordig je ook de gemeente in diverse regionale overleggremia en regionale samenwerkingspartners.Daarnaast houd je je voor een aantal projecten als projectleider binnen het ruimtelijk domein bezig met het voorbereiden en coördineren van verschillende strategische projecten. Denk hierbij aan de ontwikkeling van een haven en woningen.

Functie-eisen
Je bent een enthousiaste collega met een professionele, proactieve werkhouding. Je bent een creatieve aanjager met goede communicatieve en sociale vaardigheden, je bent stressbestendig en hebt een goed strategisch inzicht. Daarnaast heb je een afgeronde opleiding op het gebied van Ruimtelijke Ontwikkeling of Sociale Geografie, minimaal op HBO-niveau. Van groot belang is dat je ervaring hebt met projectontwikkeling en projectcoördinatie in processen waarbij zowel publieke als private partijen betrokken zijn. Je bent bekend met het functioneren binnen een bestuurlijke omgeving en weet het vertrouwen, als stevige gesprekspartner, van bestuurders te winnen. Je bent iemand die zelf regie neemt bij het organiseren van je werk en bent in staat geheel nieuwe werkwijzen en methodes te bedenken en de organisatie daarin mee te nemen. Daarnaast draag je bij aan een effectieve samenwerking met interne en externe partners en ben je doelgericht.

Arbeidsvoorwaarden
*Tijdelijke functie voor ongeveer 3 maanden – mogelijkheid op verlenginng
*36 uur per week
JS Consultancy is de carrièrepartner van professionals en managers voor de publieke zaak. Bij ons werk je aan jezelf én aan oplossingen voor de belangrijkste uitdagingen in onze samenleving. Maatschappelijk resultaat. Samen met jou maken we het waar.

Sollicitatieprocedure
Heb je na het lezen na bovenstaande tekst nog verdere vragen? Neem dan contact op met Danielle Hassefras via daniellehassefras@jsconsultancy.nl.

Bezoek www.jsconsultancy.nl voor meer informatie over de vacature Adviseur ruimtelijke ontwikkeling of solliciteer online op de vacature Adviseur ruimtelijke ontwikkeling.


Solliciteer


Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht