Specialist administratieve organisatie

Specialist administratieve organisatie
Specialist administratieve organisatie (1 fte)   Vacaturenummer: 17-004-BV   Organisatie informatie De afdeling Financiën & Control is één van de vijf nieuwe bedrijfsvoerings­afdelingen van de gemeente Arnhem. Wij zijn sparring partner voor bestuur en management van de gemeente Arnhem vanuit onze expertises financiën en risicomanagement. Daarnaast zorgen wij voor de juiste …
Specialist administratieve organisatie (1 fte)
 
Vacaturenummer: 17-004-BV

 
Organisatie informatie

De afdeling Financiën & Control is één van de vijf nieuwe bedrijfsvoerings­afdelingen van de gemeente Arnhem. Wij zijn sparring partner voor bestuur en management van de gemeente Arnhem vanuit onze expertises financiën en risicomanagement. Daarnaast zorgen wij voor de juiste (financiële) informatie en coördineren wij de P&C-cyclus. Tenslotte verrichten wij audits. Samenwerking in- en extern staat voorop: we werken intensief samen op basis van zakelijkheid, openheid en vertrouwen. We voelen ons mede-eigenaar van de (programma)teamopdrachten. We werken zoveel mogelijk op onze talenten. Om mee te kunnen bewegen met de steeds sneller veranderende vraag, komt er een interne en externe flexibele schil. De uitvoerende bedrijfsvoeringstaken, zoals de financiële administratie, worden uitgevoerd door De Connectie. De 59 mensen van de afdeling werken in vijf domeinen, waarvan één domein verantwoordelijk is voor de begroting en verantwoording. In dit domein is de functie opgenomen, maar je werkt ook veel over de domeinen heen.
 
Functieomschrijving
Als specialist administratieve organisatie ben je verantwoordelijk voor de inrichting van de administratie. Hierbij is het van belang dat je inzicht heb in de begroting en de verantwoording en dat kan vertalen naar de gevolgen voor de administratie (en andersom). Je bent de eigenaar van ons rekeningschema en de structuur in het systeem. Dit kan je vertalen in een accountingmanual dat je uitrolt in de organisatie, op onze eigen afdeling, maar ook aan de budgethouders. Als kenner van het BBV, maak je de vertaling naar de gevolgen van wijzigingen hierin in de boekhouding.
Je bent gericht op samenwerking, en bent in staat de werkzaamheden van de gegevensmanagers van een kader te voorzien. Ook geef je kaders mee voor het opzetten van rapporten en (memoriaal)boekingen. Gedurende het jaar zorg je dat aansluitingen met subsystemen worden beoordeeld en afwijkingen worden onderzocht. Tevens beoordeel je of tussenrekeningen aflopen.
 
Functie eisen
Boekhoudkundige ervaring en meerdere jaren ervaring met de inrichting van administraties is vereist. Kennis van een gemeentelijke begroting/ verantwoording is een grote pré en kennis van de BBV is een must. Je beschikt over een HBO+ denk- en werkniveau.

Je competenties zijn: analytisch sterk, communicatief vaardig, gericht op samenwerking met een hands-on mentaliteit.  
 
Arbeidsvoorwaarden
Afhankelijk van opleiding en ervaring vindt inschaling plaats tussen het minimum van aanloopschaal 11a  (€ 3.685,-) en het maximum van schaal 12 (€ 5.519,- bruto per maand) bij een fulltime dienstverband.
 
Contactinfo
Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met het adjunct-afdelingshoofd, Rudy Duteweerd (tel. 026-3774926) of per email Rudy.Duteweerd@arnhem.nl.
 
Voor vragen omtrent de procedure kun je contact opnemen met de P&O-adviseur, Albert-Jan Matser (tel. 026-3773952) of per email Albert-Jan.Matser@arnhem.nl
 
Interesse?
Solliciteren kan tot en met maandag 5 maart 2018.

klik hier
Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht