Rechtmatigheidsconsulent

Rechtmatigheidsconsulent
InleidingWerken vanuit de Participatiewet om burgers zo lang mogelijk mee te laten doen in de samenleving. JS zoekt een ervaren professional voor een gemeente gelegen in het hart van Noord-Brabant. De functie is voor 36 upw tot minimaal september 2018.FunctieomschrijvingJe komt te werken in een gemeente waar hard werken hand in hand gaat met gezelligheid. Een omgeving met een ontspannen sfeer, …
Inleiding
Werken vanuit de Participatiewet om burgers zo lang mogelijk mee te laten doen in de samenleving. JS zoekt een ervaren professional voor een gemeente gelegen in het hart van Noord-Brabant. De functie is voor 36 upw tot minimaal september 2018.

Functieomschrijving
Je komt te werken in een gemeente waar hard werken hand in hand gaat met gezelligheid. Een omgeving met een ontspannen sfeer, korte lijnen en waar veel mogelijk is. Van de medewerkers wordt daarbij verwacht dat zij klant- en resultaatgericht werken. De afdeling Werk & Inkomen is gericht om de burgers zo lang mogelijk te laten participeren in de samenleving. Voor hen die dat (tijdelijk) niet kunnen, regelt de afdeling ondersteuning, bijvoorbeeld in de vorm van een uitkering, re-integratie, inburgering en schuldhulpverlening. Als Rechtmatigheidsconsulent maak je onderdeel uit van deze afdeling en ben je verantwoordelijk voor alle aanvragen levensonderhoud in het kader van de Participatiewet en in voorkomende gevallen aanvragen Bijzondere Bijstand. Je rappoorteert, beoordeelt, en beschikt de aanvragen volgens voornoemde wetten. Samen met de andere rechtmatigheidsconsulenten val je binnen het team Uitkeringsbeoordeling.

Functie-eisen
* Minimaal afgerond HBO diploma in relevante richting, zoals SJD.
* Kennis van de Participatiewet, Algemene Wet Bestuusrecht en overige relevante regelgeving.
* Ervaring met werken binnen een gemeentelijke organisatie.
* Affiniteit met het gebruik van geautomatiseerde systemen.
* Gericht op samenwerken en groepsresultaten.
Daarbij zoeken we iemand die zich herkent in de volgende competenties: resultaatgericht, analytisch, klantgericht, stressbestendig, positieve houding, organisatorisch.

Arbeidsvoorwaarden
JS Consultancy is de carrièrepartner van professionals en managers voor de publieke zaak. Bij ons werk je aan jezelf én aan oplossingen voor de belangrijkste uitdagingen in onze samenleving. Maatschappelijk resultaat. Samen met jou maken we het waar.

* Tijdelijke functie met duur tot september
* 36 uur per week
* Schaal 9 (gemeentelijke CAR uwo cao)

Sollicitatieprocedure
Ben je enthousiast geworden tijdens het lezen over het functieprofiel van rechtmatigheidsconsulent? Solliciteer dan direct via onderstaande button.
Vragen kun je per mail sturen naar Angela Ridder via angelaridder@jsconsultancy.nl.

Bezoek www.jsconsultancy.nl voor meer informatie over de vacature Rechtmatigheidsconsulent of solliciteer online op de vacature Rechtmatigheidsconsulent.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht