Bestuurssecretaresse (m/v)

Bestuurssecretaresse  (m/v)
Functieomschrijving Midden-Delfland is op zoek naar een kandidaat voor de functie Bestuurssecretaresse (m/v) 22 uur Midden-Delfland geeft jou de ruimte Je werkt binnen de afdeling Bestuurs- en managementondersteuning in een dynamische omgeving en jij maakt deel uit van het team Bestuurs- en directiesecretariaat dat bestaat uit vier medewerkers. Het team valt onder verantwoordelijkheid van de ge…
Functieomschrijving

Midden-Delfland is op zoek naar een kandidaat voor de functie


Bestuurssecretaresse (m/v)

22 uur


Midden-Delfland geeft jou de ruimte
Je werkt binnen de afdeling Bestuurs- en managementondersteuning in een dynamische omgeving en jij maakt deel uit van het team Bestuurs- en directiesecretariaat dat bestaat uit vier medewerkers. Het team valt onder verantwoordelijkheid van de gemeentesecretaris. Je belangrijkste taak is het secretarieel ondersteunen van burgemeester en wethouders.

Wat ga je doen als Bestuurssecretaresse?
Als Bestuurssecretaresse ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de werkzaamheden op het Bestuurs- directiesecretariaat. Je voert zelfstandig alle taken uit die hier bij horen, zoals:
  • Complex agendabeheer
  • In goede banen leiden van alle informatiestromen (mail, telefoon, post)
  • Beheer van vergaderstukken
  • Zorgen voor adviezen / annotaties van betrokken ambtenaren
  • Bewaken acties / planning van burgemeester en wethouders
  • Organiseren en faciliteren van vergaderingen
  • Ontvangen bezoekers (gastvrouw)
  • Reiskostendeclaraties verwerken

Bedrijfsomschrijving
Midden-Delfland is een oer-Hollandse gemeente met een waardevol agrarisch veenweidelandschap. Typerend voor het gebied is de koe die nog gewoon in de wei staat. Ondanks oprukkende verstedelijking is het oorspronkelijk cultuurlandschap met de vele sporen uit het verleden bewaard gebleven. Het open groengebied is als recreatiegebied van groot belang voor de leefbaarheid voor de inwoners van de omliggende steden. Samen met inwoners, ondernemers, natuurorganisaties en andere overheden werkt de gemeente aan behoud en versterking van de ongekende kwaliteiten.

Functie-eisen
Je hebt een MBO werk- en denkniveau. Daarbij heb je minimaal 2 jaar werkervaring als secretaris/secretaresse, het liefst op het niveau van bestuur en/of directie. Ervaring in het werken voor een gemeentelijke organisatie is gewenst. De competenties die nodig zijn om het werk succesvol uit te voeren zijn onder andere goede communicatieve vaardigheden in woord en op schrift, klantgericht, oplossings- en resultaatgericht, flexibel en betrokken. De persoon die we zoeken is positief ingesteld, rustig maar wel gedreven, betrouwbaar, zelfstandig, accuraat, frisse blik, integer en enthousiast.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een uitdagende functie aan waarin je kunt laten zien wat je kunt en wie je bent. We geven je de ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Het salaris voor deze functie bedraagt maximaal € 2.986,- bruto per maand (functieschaal 7 voor 36 uur) en de mogelijkheid tot groei naar een volgende loonschaal. Daarnaast een Individueel Keuzebudget van 16,8% van het jaarsalaris. Je wordt eerst voor één jaar aangesteld in tijdelijke dienst. Bij “naar verwachting” of hoger functioneren wordt -onder voorbehoud van onvoorziene ontwikkelingen- de tijdelijke aanstelling omgezet in een vaste aanstelling. De gemeente Midden-Delfland heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder flexibele arbeidstijden, opleidingsmogelijkheden en een reiskostenvergoeding woon- werkverkeer.

Sollicitatieprocedure
Wil je meer weten over onze gemeente, kijk dan op www.middendelfland.nl en www.cittaslow-nederland.nl. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je terecht bij Saskia Lemmers, Bestuurssecretaresse telefoonnummer (015) 380 4120. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Alice van Woudenberg, P&O adviseur, telefoonnummer (015) 380 41 15.

Solliciteren op de functie van Bestuurssecretaresse
Is je interesse gewekt en voldoe je aan het gevraagde profiel? Reageer voor 2 maart 2018 via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton.

De selectieprocedure
Begin maart maken we de brief selectie. Daarna volgen voor de geselecteerde kandidaten twee sollicitatierondes in maart en verwachten we het arbeidsvoorwaarden gesprek te voeren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


Trefwoorden: Secretarieel, Secretaris, Secretaresse, Bestuur, Bestuurlijk, Administratief, Administratie, 0

Bezoek www.middendelfland.nl voor meer informatie over de vacature Bestuurssecretaresse (m/v) of solliciteer online op de vacature Bestuurssecretaresse (m/v).

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht