Beleidsmedewerker maatschappelijk vastgoed/onderwijshuisvesting

Beleidsmedewerker maatschappelijk vastgoed/onderwijshuisvesting
Voor het team Maatschappelijke Ontwikkelingen van de gemeente Olst-Wijhe en het team Samenleving van de gemeente Raalte zoeken wij een:   Beleidsmedewerker maatschappelijk vastgoed/onderwijshuisvesting (voor 36 uur per week)   Beide teams richten zich op beleidsontwikkeling en -uitvoering binnen de maatschappelijke thema’s zoals onder andere zorg, onderwijs, cultuur, sport, wel…
Voor het team Maatschappelijke Ontwikkelingen van de gemeente Olst-Wijhe en het team Samenleving van de gemeente Raalte zoeken wij een:
 
Beleidsmedewerker maatschappelijk vastgoed/onderwijshuisvesting
(voor 36 uur per week)
 

Beide teams richten zich op beleidsontwikkeling en -uitvoering binnen de maatschappelijke thema’s zoals onder andere zorg, onderwijs, cultuur, sport, welzijn, economie, recreatie, toerisme, openbare orde en veiligheid. De gemeente Olst-Wijhe fungeert als werkgever. Je werkt 28 uur per week voor hen en bent voor 8 uur per week gedetacheerd bij de gemeente Raalte. Jouw werkplek is dus ook in zowel Wijhe als Raalte.
 
Wat ga je doen?

  • Je ontwikkelt en voert het beleid uit op het terrein van sport- en welzijnsaccommodaties.
  • Je ontwikkelt en voert het beleid uit op het terrein van onderwijshuisvesting, waaronder het opstellen van een Integraal Huisvestingsplan Onderwijs.
  • Je bent opdrachtgever voor projecten op het terrein van maatschappelijk vastgoed/onderwijshuisvesting.
  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor onder andere verenigingen of organisaties uit het bredere maatschappelijk veld over accommodatievraagstukken.
  • Je behandelt aanvragen voor onderwijsvoorzieningen en bent een stevige gesprekspartner voor het onderwijsveld.
 
Wie zoeken wij?
Je voelt je thuis in een gemeentelijke organisatie die zich opstelt als partner in de samenleving. Die de kracht van de kleine gemeente wil benutten en hoge eisen stelt aan de kwaliteit van de dienstverlening aan haar inwoners.
Een initiatiefrijke, innovatieve en communicatief sterke collega met tenminste een afgeronde HBO-opleiding en drie jaar relevante (beleids)werkervaring op het brede terrein van maatschappelijk vastgoed en/of onderwijshuisvesting. Je hebt bij voorkeur werkervaring in een gemeentelijke organisatie.
 
Competentieprofiel
Van alle medewerkers in Olst-Wijhe wordt verwacht dat deze klantgericht zijn, flexibel gedrag vertonen, probleemoplossend vermogen bezitten én kunnen samenwerken. De gemeente Olst-Wijhe werkt conform de HR 21 profielen. Voor deze functie is het competentieprofiel van Medewerker Ontwikkeling III van toepassing. Je bent als beleidsmedewerker ondernemend, creatief in het oplossen van problemen, je weet een stip op de horizon te zetten en beschikt over visie. Verder ben je sensitief en weet welke ontwikkelingen er spelen. Je weet richting te geven aan diverse belangen om zo toe te werken naar een resultaat.
 
Wat bieden wij jou?
De functie betreft een vaste formatieplaats voor 36 uur per week. In eerste instantie wordt een aanstelling verleend voor een periode van één jaar. Bij wederzijdse tevredenheid wordt de aanstelling daarna omgezet in een vast dienstverband. Je brutosalaris is maximaal € 4.225,- bruto per maand (schaal 10 en peildatum 1 januari 2018), plus een individueel keuzebudget ter hoogte van 16,8%. Daarnaast kun je rekenen op prima overige arbeidsvoorwaarden zoals die zijn opgenomen in de CAR-UWO.
 
Procedure
Heb je interesse? Maak dit dan uiterlijk 7 januari 2018 aan ons kenbaar via het digitale sollicitatieformulier, deze tref je aan op onze website. De kennismakingsgesprekken zijn gepland op 22 januari 2018.
 
Verdere informatie:

Leontine Maas, teamleider Maatschappelijke Ontwikkelingen, telefoon 0570-568080.
Meer informatie over onze organisatie vind je op www.olst-wijhe.nl.
 
Wij gaan niet in op acquisitie naar aanleiding van deze vacature.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht