Bijbaan: Junior Recruiter Ruimtre & Infra

Bijbaan: Junior Recruiter Ruimtre & Infra
Inleiding Student aan een technische of HR gerelateerde opleiding?JS Consultancy heeft DE bijbaan waar je tijdens en na je studie profijt van hebt!Bijbaan: Junior Recruiter Ruimte & Infra locatie Den BoschOver JS ConsultancyJS Consultancy levert professionals voor de overheid. Binnen het team Ruimte en Infra ligt de focus op functies voor HBO/WO adviseurs/projectleiders/trainees die gespeci…
Inleiding
Student aan een technische of HR gerelateerde opleiding?JS Consultancy heeft DE bijbaan waar je tijdens en na je studie profijt van hebt!Bijbaan: Junior Recruiter Ruimte & Infra locatie Den BoschOver JS ConsultancyJS Consultancy levert professionals voor de overheid. Binnen het team Ruimte en Infra ligt de focus op functies voor HBO/WO adviseurs/projectleiders/trainees die gespecialiseerd zijn op bijvoorbeeld civiele techniek, ruimtelijke ontwikkeling of openbare ruimte. JS Consultancy is onderdeel van GrowWork Group en heeft vestigingen in Den Bosch, Den Haag, Amsterdam en Zwolle. Den Bosch is de standplaats voor deze functie.

Functieomschrijving
In deze rol werf je HBO/WO professionals die een bijdrage leveren aan de ruimtelijke inrichting van dorpen en steden. Je houdt je bezig met online searchen, telefonische intakes, mailcontact, inplannen en voeren van gesprekken. Dat deze professionals schaars zijn, zie jij als een uitdaging: je hebt ze immers een fantastische baan en arbeidsvoorwaarden te bieden!

Jouw taken:
 • Met jouw no nonsens instelling werf en selecteer je technische professionals;
 • Je verzamelt proactief informatie over de diverse functies en de functie-eisen; ? Met jouw uitstekende gespreksvaardigheden en doortastendheid weet jij tijdens selectiegesprekken een goed beeld te vormen van de motivatie en kwaliteiten van onze kandidaten;
 •  Je bedenkt nieuwe wegen om kandidaten te werven en aan JS Consultancy te binden.

Functie-eisen
 • Je bent HBO/WO student en volgt een opleiding richting HR, Bedrijfskunde of een technische opleiding;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 •  Je bent leergierig, kan snel schakelen en houdt van aanpakken;
 • Je toont lef, initiatief en legt makkelijk contact;
 • Je bent bereid om incidenteel te reizen naar onze andere kantoorlocaties in Den Haag, Amsterdam en Zwolle.

Arbeidsvoorwaarden
 • Aantrekkelijk salaris, IPhone, laptop, bonusregeling;
 • Een afwisselende baan voor 20 uur per week met veel zelfstandigheid, uitdaging en ruimte voor eigen initiatief;
 • Een dienstverband voor 1 jaar, verlenging afhankelijk van bedrijfsgroei;
 • Ons motto is werken aan groei, groeien door werk: we bieden opleidingsmogelijkheden om het beste uit jezelf te kunnen halen op persoonlijk en professioneel vlak. Daarnaast leer je van je collega‚Äôs over de overheidssector en het recruitmentvak.
 • Je werkt in gevarieerd team dat zich kenmerkt door deskundigheid, korte lijnen, transparante communicatie en fijne samenwerking.

Sollicitatieprocedure
Spreekt bovenstaande jou aan? Reageer dan voor 21 december 2017. Heb je inhoudelijke vragen over deze functie? Neem contact op met Guido Termont, Directeur Ruimte & Infra: 06 33 32 1961.
Heb je vragen over de procedure? Neem dan contact op met Jorien van den Bogert, Corporate Recruiter: 06 12 24 5348
Nadat je hebt gesolliciteerd ontvang je binnen een week onze reactie. Het eerste selectiegesprek zal zijn met Guido Termont en Jorien van den Bogert, het tweede gesprek met twee teamleden van team Ruimte & Infra.

Bezoek www.jsconsultancy.nl voor meer informatie over de vacature Bijbaan: Junior Recruiter Ruimtre & Infra of solliciteer online op de vacature Bijbaan: Junior Recruiter Ruimtre & Infra.


Solliciteer

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht