Communicatieadviseur

Communicatieadviseur
Dronten is een jonge milieubewuste gemeente die in 45 jaar uitgroeide naar een samenleving met 40.000 inwoners en zo’n 3.000 bedrijven. Je kent ons vast van Lowlands, De Meerpaal of misschien de Swifterbantcultuur. Dronten is een sportieve gemeente met een rijk verenigingsleven en ruimte voor cultuur en recreatie. Het Dronter landschap wordt omtrokken door een kustlijn van 60 km langs de randme…
Dronten is een jonge milieubewuste gemeente die in 45 jaar uitgroeide naar een samenleving met 40.000 inwoners en zo’n 3.000 bedrijven. Je kent ons vast van Lowlands, De Meerpaal of misschien de Swifterbantcultuur. Dronten is een sportieve gemeente met een rijk verenigingsleven en ruimte voor cultuur en recreatie. Het Dronter landschap wordt omtrokken door een kustlijn van 60 km langs de randmeren van Flevoland. Jaarlijks bezoeken zo’n miljoen mensen onze evenementen, schaatsbanen, campings en bungalowparken en Walibi. Met de Warmonderhof en de Aeres hogeschool is Dronten hét kenniscentrum voor agricultuur en agrofood. Dronten is goed bereikbaar met de Hanzelijn of via de A6 en N210. De dorpen Biddinghuizen, Swifterbant en het wat stedelijke Dronten hebben ruim opgezette woonwijken waar je voor een redelijke prijs woont in de regio Zwolle, dichtbij de Randstad.
 
Dronten geeft je de Ruimte
 
Onze dienstverlening gaat verder dan veiligheid en gezonde financiën. Niet alleen onze samenleving is volop in ontwikkeling, de gemeentelijke organisatie ontwikkelt mee. Het thema “Dronten geeft je de ruimte” houdt dan ook niet op bij de fysieke ruimte die wij bieden. We geven elkaar de ruimte en hebben wat voor elkaar over. We denken mee met onze inwoners, ondernemers en verenigingen. Balans tussen werk en privé vinden wij zeer belangrijk. Talenten worden benut. Wie wil groeien, krijgt de ruimte om te groeien. Transparantie, betrokkenheid en integriteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wil je meer over Dronten weten? Check dan Dronten.nl of verken onze ruimte op Dronterland.nl
 
Wij zijn op zoek naar een sterke
 
Communicatieadviseur
Dronten | 28  uur
Schaal 10A (max € 4.541,=voor 36 uur salarisschaal 1-1-2018)
 
Je maakt deel uit van een team dat vanuit strategisch en tactisch overzicht adviseert aan bestuur, directie en beleidsmakers. Door je kennis en ervaring ben je voor hen een gewaardeerde gesprekspartner. Je beschikt over natuurlijk overwicht en schakelt makkelijk als adviseur, sparringpartner of coach tussen alle niveaus in de organisatie. Jij bent origineel, creatief en weet anderen te overtuigen en daarin te verrassen.
 
Wij vragen
Een communicatieprofessional op HBO niveau. Zo’n vijf jaar werkervaring zou mooi zijn, liefst binnen een gemeente of in een andere bestuurlijke omgeving. Je bent politiek sensitief en hebt affiniteit met sociaal maatschappelijke thema’s en burgerparticipatie. Voor jou en je collega’s zijn vakmanschap, verbinding, vernieuwingskracht en vertrouwen kernwaarden. Je bent resultaatgericht, proactief, open en direct. Door je ervaring straal je rust uit.
 
Wij bieden:
  • Individueel keuzebudget (IKB). Je bouwt iedere maand 16,8% (salarispeil 1-1-2018) van je bruto maandsalaris op. Je beslist zelf wat jij hiermee doet!
  • Goede pensioenregeling bij het ABP
  • Reiskostenvergoeding (max. € 130,- netto pm) en fiscale uitruil
  • Telefoon en iPad
 
Durf jij de uitdaging aan?

Solliciteren kun je via de sollicitatiebutton tot en met 17 december 2017. De sollicitatiegesprekken staan gepland op 20 december 2017. Je hoort maandagmiddag 18 december 2017 of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.
 
Solliciteer

Informatie
Functie-inhoudelijk:
Voor nadere informatie over de functie kan je contact opnemen met de teammanager, Wouter Brinkman, telefonisch bereikbaar op 14 0321.
 
Procedureel:
Voor nadere informatie over de procedure kan je contact opnemen met Tuba Ulger (HRM) telefonisch bereikbaar op 14 0321.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
Trefwoorden: Communicatieadviseur Vacature Dronten, Adviseur, Communicatie, Overheid, Vacature Dronten, Gemeente Dronten, HBO

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht