Leidinggevende Financiële Administraties (36 uur) - Gemeente Capelle aan den IJssel

Leidinggevende Financiële Administraties (36 uur) - Gemeente Capelle aan den IJssel
Capelle, Top voor elkaar! We voelen ons medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van leven en werken in onze stad. We zijn trots op onze prestaties en willen tot de top van Nederland behoren. Onze werkstijl is resultaatgericht, pragmatisch en daadkrachtig. Herken jij je in die manier van werken? Heb jij je sporen binnen de overheid verdiend? Hebben de financiële admi…

Capelle, Top voor elkaar! We voelen ons medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van leven en werken in onze stad. We zijn trots op onze prestaties en willen tot de top van Nederland behoren. Onze werkstijl is resultaatgericht, pragmatisch en daadkrachtig.

Herken jij je in die manier van werken? Heb jij je sporen binnen de overheid verdiend? Hebben de financiële administratie, de Werkkostenregeling (WKR) en treasury geen geheimen voor je? Dan ben jij degene die we zoeken voor de functie van:

Leidinggevende Financiële Administraties (36 uur)

Wie zijn wij?
Ons team bestaat uit 13 medewerkers. We houden ons bezig met de financiële administraties voor de gemeente Capelle aan den IJssel en de gemeenschappelijke regeling IJsselgemeenten. We zijn samen verantwoordelijk voor de debiteuren- en crediteurenadministratie, het betalingsverkeer, de inrichting van de administratie, schadeverhaal, aansprakelijkstellingen en de centrale treasury.

We vormen samen met de unit Beleid & Advies en de unit Belastingen de afdeling Financiën (in totaal ongeveer 50 medewerkers).

Verder zijn er interessante ontwikkelingen zoals de implementatie van een nieuw financieel pakket per 1-1-2018 en vanuit het bedrijfsvoering convenant tussen Krimpen en Capelle om op termijn gezamenlijk de bedrijfsvoering te voeren vanuit de gemeenschappelijke regeling IJsselgemeenten. Hiermee willen we een extra impuls geven aan de verbetering van de kwaliteit en de processen waarin jij als leidinggevende een belangrijke spil bent en jouw verantwoordelijkheid wordt vergroot.

Wie ben jij?
Je bent ervaren in dit vakgebied. Je hebt aandacht voor je mensen en stimuleert ze in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je bevordert samenwerking, zowel in het team als binnen de afdeling. Je kunt je stijl van leidinggeven aanpassen aan de situatie. Als lid van het managementteam van Financiën ben je medeverantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de afdeling en verbetering van de dienstverlening, mogelijk richting deelname in de gemeenschappelijke regeling IJsselgemeenten.

Wat hebben we te bieden?
Werken bij de gemeente Capelle betekent uitdagend werk in een organisatie die sterk in verbinding staat met haar omgeving en die volop in ontwikkeling is. Wij stimuleren de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers en bieden via ons eigen loopbaanbureau CapTalent opleidingen, trainingen en workshops aan.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn prima. De functie is nu nog gewaardeerd in schaal 11, max. € 4.740,-- maar wordt in het kader van bovenstaande ontwikkelingen opnieuw gewaardeerd. We hebben ADV, flexibele werktijden en een Individueel Keuze Budget (16,3% van het brutosalaris) met onder andere de mogelijkheid vrije dagen te kopen. We werken vanuit een modern kantoor met flexibele werkplekken in het centrum van de stad. Er is gratis parkeergelegenheid en de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend.

Praktische informatie:
Jouw sollicitatie ontvangen we graag via: https://www.connexys.nl/vacatures/capelleaandenijssel/653/1/4521/1/1/capelleaandenijssel-Leidinggevende-Financieumlle-Administraties-.html

Via : http://docs.capelleaandenijssel.nl/vacature/Informatie_vacature_Unithoofd_Administraties_mei_2017.pdf  vind je meer informatie over deze vacature en de procedure. Wij ontvangen jouw motivatiebrief en CV t.a.v. Betty Neijmeijer, sr. P&O adviseur, graag uiterlijk 27 mei 2017.

Online solliciteren & meer informatie
Interesse in deze functie? Solliciteer dan direct online of neem voor meer informatie contact op met mw. Ingeborg Prins van Gemeente Capelle a/d IJssel (tel. 0102848048).

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht