Junior verkeerstechnisch adviseur / Coördinator kabels en leidingen - Gemeente Nieuwegein

Junior verkeerstechnisch adviseur / Coördinator kabels en leidingen - Gemeente Nieuwegein
Junior verkeerstechnisch adviseur /Coördinator kabels en leidingen Vaste vacature, 33 uur per week, schaal 9 Een van de speerpunten van de Gemeente Nieuwegein is Werken vanuit de bedoeling. Daarbij betrekken we de bewoners, ondernemers en andere gebruikers van de openbare ruimte actief om mee te denken over hoe we de  openbare ruimte aantrekkelijk en…

Junior verkeerstechnisch adviseur /Coördinator kabels en leidingen

Vaste vacature, 33 uur per week, schaal 9


Een van de speerpunten van de Gemeente Nieuwegein is Werken vanuit de bedoeling. Daarbij betrekken we de bewoners, ondernemers en andere gebruikers van de openbare ruimte actief om mee te denken over hoe we de  openbare ruimte aantrekkelijk en bruikbaar houden, nu en in de toekomst. Zoek je een dynamische werkomgeving, waarin geen dag hetzelfde is. Weet je van aanpakken? Ben je resultaatgericht, klantgericht en een echte teamwerker? Dan ben jij wie we zoeken binnen het Openbaar Domein.

Jouw werkzaamheden
Als Junior Verkeerstechnisch Medewerker/ Coördinator van Kabels en Leidingen heb je een gecombineerde functie binnen het Openbaar Domein.

Als Junior Verkeerstechnisch Medewerker ga je je bezig houden met het afhandelen en het coördineren van verkeersbesluiten, het verwerken van klachten, meldingen en overige verkeerstechnische en verkeerskundige vragen van burgers en andere betrokken partijen. Je staat veel in contact met deze partijen om bij hen informatie op te halen en je adviezen toe te lichten. Je organiseert bewonersavonden en woont deze bij. Je geeft verkeersadviezen en toetst verkeerstechnische ontwerpen en bent in staat om ideeën van bewoners te vertalen naar een verkeerskundig ontwerp waar draagvlak voor is. Je werkt daarnaast nauw samen met de andere disciplines van de afdeling Openbaar Domein voor het beheer en onderhoud van de openbare ruimte en het maken van inpasbare verkeerskundige ontwerpen.

Als Coördinator van Kabels en Leidingen ben je verantwoordelijk voor het veilig verloop van uitvoerende activiteiten door alle nutsbedrijven. Als het eerste aanspreekpunt van de gemeente voor de nutsbedrijven organiseer je ook informatiebijeenkomsten hiervoor. Je verzorgt alle vergunningen voor het leggen van kabels en leidingen van de nutsbedrijven en draagt zorg voor het beheer van het registratiesysteem LTC. Je maakt regelmatig deel uit van een projectteam en ondersteunt dan ook projectmanagers en/of projectleiders t.a.v. de coördinatie kabels en leidingen. Je wordt uitgedaagd om werkprocessen en ontwikkelingen in het beheren van de ondergrondse infrastructuur te verbeteren.

Wat wij van je vragen

  • Een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van Verkeerskunde;
  • Affiniteit met verkeerstechniek en met kabels en leidingen;
  • Kennis van relevante wetten en regelgeving;
  • Ervaring met Microstation;
  • Het vermogen om mensen en hun belangen te verbinden;
  • Goede communicatieve vaardigen. Je kunt daarbij stimulerend en overtuigend optreden;
  • Een analytische en probleemoplossende instelling;
  • Een open houding naar de inbreng van anderen;
  • Werkervaring heeft een pré.

Wat wij bieden
Het salaris is afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring en bedraagt maximaal € 3.712,- (schaal 9) bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Meer weten?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met mevrouw Roelie Pol,  hoofd Openbaar Domein, telefoon (030) 607 1432 of met Farlie Moenné, teamleider, telefoon (030) 607 1829.

Solliciteren?
Je kunt tot 22 april 2017 solliciteren via de knop “ik wil solliciteren” in het menu rechts van de vacaturetekst.

Alleen sollicitaties die binnenkomen via de volgende website http://www.nieuwegein.nl/240/vacatures/0/10/ worden in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de gemeente Nieuwegein kun je vinden op www.nieuwegein.nl.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht