Medewerker voorbereiding civiele werken (M/V) - Gemeente Huizen

Medewerker voorbereiding civiele werken (M/V) - Gemeente Huizen
Binnen de gemeente Huizen is ‘Civiele werken’ een dynamisch team van 14 personen dat verantwoordelijk is voor het ontwerp, de aanleg en het beheer van de openbare ruimte van zowel de bovengrondse als de ondergrondse infrastructuur, het zogenaamde “grijze gebied”. Het werkterrein omvat wegen, riolering, openbare verlichting, verkeersregelinstallaties, …

Binnen de gemeente Huizen is ‘Civiele werken’ een dynamisch team van 14 personen dat verantwoordelijk is voor het ontwerp, de aanleg en het beheer van de openbare ruimte van zowel de bovengrondse als de ondergrondse infrastructuur, het zogenaamde “grijze gebied”. Het werkterrein omvat wegen, riolering, openbare verlichting, verkeersregelinstallaties, kunstwerken en de havens.

 

Het team speelt een belangrijke rol bij het geven van informatie, adviezen, uitwerken van plannen en beheer. Dit vraagt veel flexibiliteit, het kunnen omgaan met bestuurlijke gevoeligheid, tijdsdruk, aandacht voor het proces en het resultaat. Daarbij is ruimte voor initiatief en ontwikkeling. Bij het team Civiele werken, is per direct, tijdelijk voor de periode van 1 jaar, de volgende functie vacant:

 

 

Medewerker voorbereiding civiele werken (m/v)

voor 36 uur per week

 

 

Wat ga je doen

Je bereidt plannen voor die te maken hebben met de realisatie, renovatie en het onderhoud van wegen, rioleringen, kunstwerken etc.. Bij deze voorbereiding maak je onder meer digitale tekeningen, werkomschrijvingen en bestekken (RAW-systematiek). Je levert een bijdrage aan de totstandkoming van de begroting van het team. Tenslotte informeer je inwoners over civiele werkzaamheden.

 

Wat breng je daarvoor mee

Wij zoeken iemand die minimaal een MBO-opleiding op het terrein van civiele techniek heeft afgerond en kennis heeft van AutoCAD en RAW-bestekken. Verder ben je communicatief vaardig en beschik je over een op samenwerking gerichte en klant- en resultaatgerichte werkhouding.

 

Wat bieden wij jou

Een leuke, afwisselende en veelzijdige functie. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het Individueel Keuze Budget (IKB). Het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring, maximaal € 2913 bruto per maand (schaal 7) op basis van 36 uur per week. Voor goede en zeer ervaren kandidaten bestaat de mogelijkheid om op termijn in schaal 8 (maximaal € 3293 bruto per maand bij 36 uur per week) te komen.

 

Informatie en reageren.

Voor meer informatie over deze functie kun je terecht bij Harrie Loman, teamleider Civiele werken. Zijn telefoonnummer is (035) 528 15 48.

Heb je belangstelling en wil je reageren? Dat kan tot 24 april 2017, uitsluitend via de onderstaande link https://www.jobsrepublicone.nl/vaclink/1e0Rb8j4N/tab/form

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Online solliciteren & meer informatie
Interesse in deze functie? Solliciteer dan direct online of neem voor meer informatie contact op met dhr. Jos Stegman van Gemeente Huizen (tel. (035) 52 81 671).

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht