Allround Klantmanagers Werk en Inkomen (32-36 uur) - Gemeente Haarlem

Allround Klantmanagers Werk en Inkomen (32-36 uur) - Gemeente Haarlem
Je beslist op aanvragen voor levensonderhoud en bijzondere bijstand. Je beheert hiervoor een eigen caseload. Je voert rechtmatigheidsonderzoeken uit, verwerkt beëindigingen, mutaties en beoordeelt en besluit over maatregelen en boetes. Daarnaast beoordeel je de participatiemogelijkheden van de klant en bepaal je samen met de klant de te ondernemen stappen richting b…
  • Je beslist op aanvragen voor levensonderhoud en bijzondere bijstand. Je beheert hiervoor een eigen caseload.
  • Je voert rechtmatigheidsonderzoeken uit, verwerkt beëindigingen, mutaties en beoordeelt en besluit over maatregelen en boetes.
  • Daarnaast beoordeel je de participatiemogelijkheden van de klant en bepaal je samen met de klant de te ondernemen stappen richting betaalde arbeid of participatie.
  • Je zoekt actief de samenwerking binnen de eigen organisatie en met samenwerkingspartners binnen de regio.

Functie-eisen
  • Je beschikt over een Hbo-opleiding (SJD) aangevuld met minimaal 2 jaar recente kennis van en werkervaring met de Participatiewet.
  • Je hebt ervaring met het werken in GWS4all/suite en Suwinet. Kennis van Mens Centraal en Verseon is een pre.
  • Verder ben je stressbestendig, nauwkeurig, fraude alert en stel je prioriteiten in je werk.
  • Het toepassen van gesprekstechnieken bij cliënten gaat je goed af; je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk en je staat stevig in je schoenen.
  • Je hebt een proactieve, flexibele en collegiale houding en je bent initiatiefrijk en oplossings- en resultaatgericht. Je bent bereid op woensdag en vrijdag te werken.

Arbeidsvoorwaarden
Een afwisselende en brede functie in een professioneel team. Het salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding en bedraagt maximaal € 4.317,- bruto per maand (schaal 9) bij een fulltime aanstelling in een 36-urige werkweek (inclusief 16,3% Individueel Keuze Budget ). De gemeente Haarlem biedt een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contactinformatie
Solliciteren op bovenstaande vacature kan t/m 4 april 2017, door middel van het online sollicitatieformulier op onze website https://www.haarlem.nl/vacatures-gemeente-haarlem/ . Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ayse Koylu, tel.nr. 023-5114188 of Lynsey Karijodinomo tel.nr. 023-5114075. Vragen met betrekking tot de sollicitatie procedure kun je richten aan wervingenselectie@haarlem.nl Het afnemen van een capaciteitentest kan tot de procedure behoren! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Gemeente Haarlem
Haarlem: een moderne, stimulerende en ondernemende gemeente! Haarlem, eigentijdse en dynamische stad aan het Spaarne. Ook een historische stad met een breed aanbod van horeca, winkels en cultuur. En natuurlijk is Haarlem een prettige en leefbare stad met ruim 150.000 inwoners, in een mooie groene omgeving, dichtbij de duinen en de zee. Wie deze stad wil bedienen, heeft een creatieve geest. De gemeentelijke organisatie Bij de gemeente Haarlem werken circa 1100 mensen. We zijn een krachtige dienstverlenende gemeente. Een gemeente met een regiofunctie bovendien. Haarlem heeft een heldere visie op de stad en de organisatie met daaraan gekoppeld een uitdagend takenpakket. Werken bij de gemeente Haarlem betekent werken in een stad waar creativiteit en innovatie worden aangemoedigd. Samen met de stad ontwikkelen we Haarlem. Wie wil en kan, krijgt de ruimte om zijn talent in te zetten en te ontwikkelen: hoger, breder of de diepte in. Het huidige economische klimaat vraagt om efficiënter werken en meer kostenbewustzijn. Hierbij passen maatschappelijk bewuste mensen, met ambitie en talenten. Mensen die meer willen halen uit hun werk en hun omgeving. Aan dat soort mensen biedt Haarlem graag een kans om mee te bouwen aan onze organisatie. De hoofdafdeling Sociale Zaken en Werkgelegenheid bestaat uit 5 afdelingen. Het Servicecentrum, Inkomensdienstverlening, Schulddienstverlening & Handhaving, Procesondersteuning en WMO-voorzieningen. Haarlem: een moderne, stimulerende en ondernemende gemeente! Haarlem, eigentijdse en dynamische stad aan het Spaarne. Ook een historische stad met een breed aanbod van horeca, winkels en cultuur. En natuurlijk is Haarlem een prettige en leefbare stad met ruim 158.000 inwoners, in een mooie groene omgeving, dichtbij de duinen en de zee. Wie deze stad wil bedienen, heeft een creatieve geest.

De gemeentelijke organisatie Bij de gemeente Haarlem werken circa 1100 mensen. We zijn een krachtige dienstverlenende gemeente. Een gemeente met een regiofunctie bovendien. Haarlem heeft een heldere visie op de stad en de organisatie met daaraan gekoppeld een uitdagend takenpakket. Werken bij de gemeente Haarlem betekent werken in een stad waar creativiteit en innovatie worden aangemoedigd. Samen met de stad ontwikkelen we Haarlem. Het huidige economische klimaat vraagt om efficiënter werken en meer kostenbewustzijn. Hierbij passen maatschappelijk bewuste mensen, met ambitie en talenten. Mensen die meer willen halen uit hun werk en hun omgeving. Aan dat soort mensen biedt Haarlem graag een kans om mee te bouwen aan onze organisatie.

De afdeling Werk en Inkomen van Sociale Zaken en Werkgelegenheid maakt onderdeel uit van het Sociaal Domein.

Solliciteren
Sollicitaties ontvangen wij graag via onze sollicitatiepagina .

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht