Ambtenaar Openbare Orde en Veiligheid - Gemeente Werkendam

Ambtenaar Openbare Orde en Veiligheid - Gemeente Werkendam
De gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem gaan fuseren en vormen op 1 januari 2019 één nieuwe gemeente in het land van Heusden en Altena. Dit moet een krachtige en toekomstbestendige gemeente worden, waarin de taken op een innovatieve wijze worden opgepakt. Op dit moment werken de drie gemeenten op verschillende terreinen al nauw samen.  De orga…

De gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem gaan fuseren en vormen op 1 januari 2019 één nieuwe gemeente in het land van Heusden en Altena. Dit moet een krachtige en toekomstbestendige gemeente worden, waarin de taken op een innovatieve wijze worden opgepakt. Op dit moment werken de drie gemeenten op verschillende terreinen al nauw samen. 

De organisatie van de gemeente Werkendam is ingericht volgens het directiemodel met een eenhoofdige directie en vijf units, aangestuurd door unitmanagers. In verband met de fusie zijn wij voor het taakveld Openbare Orde en veiligheid, onderdeel van de Unit Bestuur- en managementondersteuning op zoek naar een:

Ambtenaar Openbare Orde en Veiligheid
voor 24 uur per week tot 1 januari 2019

Wat ga je doen?
De volgende taken horen tot jouw takenpakket

  •  Adviseren en coördineren van de crisisorganisatie
  •  Adviseren en uitvoeren inzake openbare ordeproblematiek
  •  Meewerken aan veiligheidsprojecten en het veiligheidsbeleid
  •  Participeren in veiligheidsnetwerken

Wat breng je mee?
Als medewerker openbare orde en veiligheid heb/kun je:

  • Een achtergrond en/of opleiding op minimaal HBO niveau in de richting van openbare orde en veiligheid
  • Minimaal twee jaar ervaring met het werkveld. Crisisbeheersing, sociale veiligheid en openbare orde zijn voor jou bekend terrein
  • Schakelen tussen beleidsmatig denken en actiegericht werken
  • Samenwerken, communiceren en zelfstandig werken

Wat bieden wij?
Een boeiende, uitdagende en dynamische werkomgeving met volop ruimte voor eigen inbreng en ontplooiing. Daarnaast bieden we je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket op basis van de CAR/UWO. Afhankelijk van opleiding en ervaring is het maximaal te bereiken brutosalaris

€ 4.121,00 per maand (schaal 10 CAR/UWO) bij een 36-urige werkweek. Het bruto maandsalaris is exclusief het Individueel Keuzebudget (16,3%). Deze functie wordt in verband met de fusie aangeboden met een tijdelijk dienstverband (mogelijk via een payrollconstructie) tot 1 januari 2019.

Om in aanmerking te komen voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te kunnen overleggen. De kosten hiervan neemt de gemeente Werkendam voor haar rekening.

Interesse?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ester de Ridder, beleidsmedewerker openbare orde en veiligheid. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 0183-507248 of via e-mail: ester.de.ridder@werkendam.nl.

Je sollicitatie, voorzien van je CV en motivatiebrief, ontvangen wij bij voorkeur via e-mail op

solliciteren@werkendam.nl o.v.v. ambtenaar openbare orde en veiligheid met vacaturenummer 2017-03. Je kan je sollicitatie ook sturen naar Postbus 16, 4250 DA Werkendam, ter attentie van P&O.

Je kunt op deze vacature reageren tot en met 10 maart 2017.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Online solliciteren & meer informatie
Interesse in deze functie? Solliciteer dan direct online of neem voor meer informatie contact op met mw. Raïne Franck van Gemeente Werkendam (tel. 0183-507 312).

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht