Interim Senior Adviseur Onderwijshuisvesting Voortgezet Onderwijs Randstad

Interim Senior Adviseur Onderwijshuisvesting Voortgezet Onderwijs Randstad
De gemeente kenmerkt zich door mooie woonwijken en goede voorzieningen zoals winkels, scholen, sportaccommodaties en recreatiemogelijkheden en een rijk verenigingsleven. Gemeenschapszin, ondernemerschap en duurzaamheid bepalen daarbij onze identiteit. De dynamische gemeente zoekt een energieke collega die ‘out of the box’ kan denken en houdt van uitdagingen. De werving en selectie wordt geleid…

De gemeente kenmerkt zich door mooie woonwijken en goede voorzieningen zoals winkels, scholen, sportaccommodaties en recreatiemogelijkheden en een rijk verenigingsleven. Gemeenschapszin, ondernemerschap en duurzaamheid bepalen daarbij onze identiteit.

De dynamische gemeente zoekt een energieke collega die ‘out of the box’ kan denken en houdt van uitdagingen.

De werving en selectie wordt geleid door Anita Rasenberg, senior-consultant bij Spijtenburg Werving en Advies B.V. 

Graag ontvangen wij uw reactie op zeer korte termijn.

Uw sollicitatie kunt u sturen naar Michelle de Rover, stafmedewerker bij Spijtenburg Werving en Advies B.V. m.derover@spijtenburg.nl of 0162-420110.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Wim Broere, w.broere@spijtenburg.nl

Spijtenburg is voor een middelgrote gemeente in de Randstad op zoek naar een ervaren interim senior adviseur onderwijshuisvesting en onderwijs.

Samen met de andere (senior) adviseurs werkt u aan de beleidsontwikkeling op het brede terrein van Primair en Voortgezet Onderwijs, zowel qua onderwijshuisvesting als lokaal onderwijsbeleid. U werkt hierbij ook nauw samen met collega’s buiten het team  die verantwoordelijk zijn voor bijvoorbeeld financiën, ruimtelijke ontwikkeling en beheer en onderhoud. Werkzaamheden waar u in ieder geval verantwoordelijk voor bent:

  • Uitwerken van de aanvullende doordecentralisatieovereenkomst plus nieuwbouw voor een school voor voortgezet onderwijs: u regelt een akte van borgtocht, organiseert de beoordeling van de financiële positie van het schoolbestuur door onze afdeling Financiën, u regelt de vestiging van hypotheekrecht, u monitort het proces van nieuwbouw en u neemt deel aan de aanbestedingsprocedures voor de selectie van een architect en aannemer. 
  • Doordecentralisatie van een school voor voortgezet onderwijs: u bereikt een akkoord over de investeringskosten, u stelt een doordecentralisatieovereenkomst op, u regelt de verdere doordecentralisatie juridisch en u begeleidt de vervangende nieuwbouw. 
  • Verhogen van de garantstelling van een school voor voortgezet onderwijs: u onderzoekt de te volgen procedure voor het verhogen van de garantstelling en u zet vervolgens de stappen om de verhoogde garantstelling te organiseren.

  • U heeft HBO+ of universitair werk- en denkniveau (blijkende uit een voor de functie relevante opleiding of ruime werkervaring). 
  • U heeft aantoonbaar kennis van en minimaal twee jaar ervaring met het adviseren op het gebied van onderwijshuisvesting binnen een gemeente. 
  • U heeft uitstekende analytische vaardigheden, een heldere schrijfstijl en kunt effectief communiceren met alle niveaus in de organisatie en daarbuiten. 
  • U bent in staat om complexe situaties te overzien en hierbij hoofd- en bijzaken te onderscheiden.
  • U heeft gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en extern oriëntatievermogen, waarbij u zowel over afdelingsgrenzen als ook over gemeentegrenzen heen kunt kijken en anticipeert op externe ontwikkelingen. 
  • U heeft een pragmatische resultaatgerichte houding en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Consultant name: Anita Rasenberg
Consultant phone: +31162420110
Consultant e-mail: a.rasenberg@spijtenburg.nl

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht