Bedrijfsprofiel

event clear
date_range11-04-2018 11:31
chatReacties:0

Deskundig advies op het gebied van Geo Engineering & Omgevingsbeïnvloeding

CRUX Engineering BV onderscheidt zich door het leveren van hoogwaardig advies op het gebied van geotechniek, bodem en omgevingsbeïnvloeding. Deskundigheid, daadkracht, snelheid en creativiteit, staan bij CRUX Engineering hoog in het vaandel. Door onze unieke combinatie van geotechnische-, milieukundige- en constructieve kennis en onze deskundige begeleiding van monitoring en grondonderzoek, zijn wij bij uitstek in staat om complete en waar nodig innovatieve geotechnische ontwerpoplossingen te bieden.

 

Toonaangevend
Bovendien is CRUX Engineering toonaangevend op het gebied van het uitvoeren van analyses van omgevingsbeïnvloeding. Zo kan bijvoorbeeld voorafgaand aan de werkzaamheden een kwantitatieve risicoanalyse worden gemaakt van te verwachten verplaatsingen, trillingen en grondwaterstandwijzigingen ter plaatse van de belendende constructies. Maar ook de causaliteit van reeds opgetreden (bouw)schade kan worden bepaald!

 

Bijdrage CRUX Engineering
De afgelopen jaren heeft CRUX Engineering eraan bijgedragen kleine tot grote projecten technisch, financieel en maatschappelijk haalbaar te maken, zowel voor Rijks-, Provinciale- en Gemeentelijke overheden, architecten, aannemers, (multidisciplinaire) ingenieursbureaus, constructiebureaus, projectontwikkelaars als voor verzekeraars en rechtbanken...nationaal en internationaal. Evenals onze lijst met opdrachtgevers groeit CRUX Engineering dan ook nog steeds!


comment arrow_drop_down (0)

Log in om te beoordelen

thumb_up Like

Log in om te reageren