Hardware engineer

event clear
date_range10-04-2018 16:57
chatReacties:0

Alles is ooit begonnen als idee. Bij binnen Altran’s Hardware Engineering teams in Eindhoven en Zwolle, en bij Altran Engineering op de Automotive Campus in Helmond, maken we er iets tastbaars van. Wij richten ons op hoogwaardige engineeringsvraagstukken en R&D op het gebied van Mechanical Engineering, Mechatronica, Electronica, Applied Physics en Life Cycle Management. We zijn betrokken bij de meest innovatieve producten, van robots geïnspireerd op het menselijk gestel, consumer ready products tot zelfrijdende auto’s. Innovatie zit in onze DNA.

 

In multidisciplinaire teams werken onze Engineers bij onze klanten over de hele lijn: van concept, architectuur, documentatie, design, prototyping, tot productie en de kwaliteitsbewaking gedurende het hele proces.

Een kleine greep uit de verschillende rollen binnen Hardware Engineering:

 

Als Mechanical Design Engineer beheers jij de CAD pakketten feilloos en maak je complexe mechanische designs van machines, installaties en systemen. Als geen ander heb jij oog voor detail. Technisch inzicht en creativiteit gaan bij jou hand in hand.

Onze Quality Engineers hebben vaak een lead positie binnen een project, waarbij ze verantwoordelijk zijn voor alle kwaliteit gerelateerde zaken binnen een Automotive of High-Tech Systems omgeving. Met je technische kennis lever je meerwaarde door niet alleen procesverbetering te realiseren, maar ook het product te verbeteren door je input te leveren in het product design. Je hebt of haalt je Black Belt in Lean Six Sigma en je hebt kennis en ervaring met tools zoals DFMEA, PFMEA, SMED en CPK.

 

Een Controls/Mechatronics Engineer? Jij bevindt je binnen onze unit het meest op het snijvlak van Hard- en Software. Door het testen en ontwerpen van controle strategieën, simulatie en kennis van elektromechanica lever jij jouw bijdrage aan de meest innovatieve producten, zoals robotica en smart producten. Met Matlab en Simulink kun je lezen en schrijven.

 

Ligt jouw focus meer op de elektrische componenten? Als Electronic Engineer kun jij je onder meer bezig houden met FPGA design, digital design of PCB design op systeemniveau.

 

Ook als Thermal Engineer kun jij jouw kennis en kunde tonen in de meest innovatieve omgevingen. Jouw kennis van Computational Fluid Dynamics en Finite Element Analysis kun je inzetten in researchomgevingen waar wordt gekeken naar robotics en vehicle dynamics. maar ook bij projecten met windturbines/tunnels en projecten waarbij veel Aerospace technologie wordt gebruikt.

 


comment arrow_drop_down (0)

Log in om te beoordelen

thumb_up Like

Log in om te reageren