Hoofd Automatisering en Informatisering (ingevuld)

Hoofd Automatisering en Informatisering (ingevuld)
Van Dorp Installatietechniek is een ambitieuze speler in de markt. Het familiebedrijf, de oprichter staat als DGA nog steeds aan het roer in het hoofdkantoor, "Het Dorpshuis" genaamd, is nu 14 vestigingen en 3 fabrieken groot, 1400 medewerkers zijn er trots op hier te werken. De ambities blijken uit de gestage groei, per jaar worden wel twee bedrijven overgenomen. Maar ook en voo…

Van Dorp Installatietechniek is een ambitieuze speler in de markt. Het familiebedrijf, de oprichter staat als DGA nog steeds aan het roer in het hoofdkantoor, "Het Dorpshuis" genaamd, is nu 14 vestigingen en 3 fabrieken groot, 1400 medewerkers zijn er trots op hier te werken.

De ambities blijken uit de gestage groei, per jaar worden wel twee bedrijven overgenomen. Maar ook en vooral uit de richting die het bedrijf op groeit. Van Dorp ziet niet participatie aan nieuwbouwprojecten onder een aannemer als toekomstrichting, maar verbetering en verduurzaming van bestaande gebouwen. En waarom zou daarin dan niet zelf de lead genomen worden? Van Dorp ziet de dingen anders dan anderen.

Van Dorp heeft de back-office activiteiten (waaonder ICT) gecentraliseerd in het Van Dorp Dienstencentrum, een interne dienstverlener voor de 14 vestigingen.

Om die ambities waar te kunnen maken en echt leidend technisch dienstverlener te kunnen worden, moet het niveau van de dienstverlening omhoog. Er gaan dus meer academici en HBO-ers in dienst komen en ook het niveau van de dienstverlening van het Van Dorp Dienstencentrum moet daarmee in de pas lopen. Er gaat meer ge├»nnoveerd worden. Internet of Things is een speerpunt. Informatiemanagement ook.

En intussen wordt vastgehouden aan de oude, bekende cultuurwaarden. Respect voor klant, organisatie, eigenlijk iedereen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen, een deel van de winst gaat naar projecten in Afrika. Kennis van zaken. En resultaatgerichtheid. Daarbij is de onderlinge sfeer meer dan uitstekend te noemen.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht