Informatiemanager

Informatiemanager
ABN AMRO Pensioenfonds (AAPF) is een zelfstandige onderneming zonder winstoogmerk die er naar streeft om de pensioenen zo goed mogelijk te verzorgen. Kwaliteitsgericht en kostenbewust handelen zijn hierbij leidend. Het pensioenfonds houdt zich daarbij aan de afspraken die gemaakt zijn in het pensioenreglement en de uitvoeringsovereenkomst. Het pensioenfonds communiceert daarover op een heldere …

ABN AMRO Pensioenfonds (AAPF) is een zelfstandige onderneming zonder winstoogmerk die er naar streeft om de pensioenen zo goed mogelijk te verzorgen. Kwaliteitsgericht en kostenbewust handelen zijn hierbij leidend. Het pensioenfonds houdt zich daarbij aan de afspraken die gemaakt zijn in het pensioenreglement en de uitvoeringsovereenkomst. Het pensioenfonds communiceert daarover op een heldere en transparante wijze met zijn belanghebbenden. Deze visie leidt naar een kwalitatief hoogwaardige, kostenbewuste, transparante en duurzame pensioenorganisatie.

Je komt te werken op de afdeling Finance &Control (F&C). Deze functie is nieuw op de afdeling en nieuw binnen AAPF. De afdeling F&C voert naast de financiƫle administratie, ook de Planning & Control cyclus van het Pensioenfonds uit (budget, forecast, alsmede rapportage voortgang). Ook zijn zij verantwoordelijk voor het opstellen en monitoren van de management rapportage en de SLA rapportages en rapportages voor de DNB. Een andere taak van de afdeling is advisering inzake beheersing, efficiƫntie en effectiviteit van bedrijfsprocessen. Binnen dit kader past ook de functie van de Informatiemanager. In deze rol werk je nauw samen met andere afdelingen binnen AAPF.

Extra Info  »
File
De velden met een * zijn verplicht